Alkohol vagy fű? :D
Figyelt kérdés
Ki, melyiket, mikor részesíti előnyben? Hajrá!2016. ápr. 21. 19:55
11/19 anonim válasza:
11 Engem nagyon érdekel ez a téma, mert statisztikus vagyok és szerintem egy nagy tévedés, ez a "belépés a drogok világába a fű" elmélet. Én nem kábszerezem amúgy. Szóval a véleményem az, hogy persze a herkás sem a heroinnal kezdi, de ez nem azt jelenti, h a fű miatt lett herkás, hanem egyszerűen mindenkiben aki kipróbál bármilyen cuccot, van egy ilyen alap hozzáállás, hogy módosítani akarja a tudatát, és vannak akik messzebb mennek, de vannak olyanok is, akik nem. Mondjuk sok olyat ismerek aki füvezett már, de igen keveset, aki a heroinba is belekóstolt volna.
12/19 anonim válasza:
Ja a fű kb annyira kapudrog, mint amennyire a csúzli kapufegyver.
13/19 anonim válasza:
Mindenképpen a jó öreg marihuána.
14/19 anonim válasza:
" hogy persze a herkás sem a heroinnal kezdi, de ez nem azt jelenti, h a fű miatt lett herkás, hanem egyszerűen mindenkiben aki kipróbál bármilyen cuccot, van egy ilyen alap hozzáállás, hogy módosítani akarja a tudatát, és vannak akik messzebb mennek"
Leírtad a lényeget,a többi rizsa.
15/19 anonim válasza:
15 Ne haragudjál már, de mi az, hogy a többi rizsa? A véleményemet írtam le. Az emberekkel is így beszélgetsz, hogy kivonatolod belőle a neked tetsző részt, a többi meg rizsa és még közlöd is? Mekkora bunkóság már. Na mindegy, gondolom úgysem állnak sokan szóba veled.
16/19 anonim válasza:
Próbáltam már a füvet, de nagyon nem azt az eredményt kaptam, amire számítottam... Tehát inkább a alkohol, legalább jól is esik időnként ;)
17/19 anonim válasza:
Egyikkel sincs komolyabb baj, amíg az ember tud megállj-t parancsolni magának. Mindegyik lehet jó vagy rossz kimenetelű is a használat (vagy túlzott) után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!