Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval.. Van egy srác, aki bejött még az év elején, és bár esélytelen volt, hogy bármi is legyen, a barátnőmmel nagyon sokat beszéltünk róla, kb mindenhol. Vonaton, otthon, telefonon. Aztán egy idő után feltűnt, hogy a srác fura, vagyis furcsán néz, szerintem kerül is. Aztán feltűnt még valami. Egy lány a vonaton, sokszor ott ült közel hozzánk, és kiderült, hogy jóban vannak, és egy ismerősöm szerint a csaj elég pletykás. Azóta lehet, hogy csak beképzelem, de úgy érzem mintha az egész társaságuk tudna róla. Barátnőm szerint csak beképzelem, mert nem hiszi, hogy őket ez pont érdekelné, és biztos, hogy igaza is van, de nekem ez akkor is kicsit nyomasztó. Szerintetek mit tegyek? Szerintetek is csak élénk a fantáziám? Vagy ne is törődjek vele?
2016. ápr. 19. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem járj utána, mert vagy pletykás, vagy nem.
2016. ápr. 19. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!