Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hányszor mentél vásárolni az...

Hányszor mentél vásárolni az elmúlt 13 hónapban vasárnap?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 17. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor csak tudtam, de ugyebár elég nehéz volt olyan boltot találni, ami nyitva volt...

Én nagyon örülök, hogy végre megszűnt ez a baromság!

Megyek is mindjárt az Auchanba. :)

2016. ápr. 17. 10:56
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

1x se, de azelőtt se jártam vasárnap dolgozni. Minden nap 80 bolt mellett megyek el mikor megyek a munkába vagy jövök onnan. Bármelyikben be tudok vásárolni.

Vasárnap ki se teszem a lábamat a lakásból.

2016. ápr. 17. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Kis boltokban nem szeretek vásárolni, mert leszámítva a kínait, drágábban árulnak, nekem meg nem mindegy, mennyi pénzt adok ki valamiért. Szerencsére munka miatt nem szorulok rá annyira a vasárnapra, mint nagyon sokan, de borzasztóan zsúfolt volt a bevásárlóközpont az elmúlt egy évben szombatonként, ahova a családunk jár. Már tegnap érezhetően enyhült a forgalom, egyből kaptunk parkolót, nem kellett ezzel is az időt húzni.

A dolog másik fele részemről, hogy kínaiba viszont rendszeresen vasárnap ment a család, amikor onnan kellett valami, mert mondjuk vagy ott kaptunk meg valamit, amit máshol nem, vagy ott volt olcsóbb valami. Ez nekem most az elmúlt több, mint fél évben különösen aktuális volt, mivel lakást vettem, és nem volt mindegy, hogy a lakás árán felüli keretből mit mennyiért veszek, fel kellett újítani, ehhez kellettek apróságok, amik egy része kapható a kínaiban is, és olcsóbban, mint máshol, illetve konyhafelszerelések, fürdőszobai eszközök egy részét szintén a jobb ár-érték arány miatt a kínaiban vettem meg (csak egy példa, lavór, más üzletekben 700Ft fölött, az egyik vasárnap is nyitva tartó kínai üzletben, amit jól ismerek - felcímkézve, úgyhogy nem csak szimpátia alapján a hasára üt az eladó - 490-500Ft-ért megvettem), sokat tudtunk így spórolni.

2016. ápr. 17. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyszer sem.

Az alapvető élelmiszereket interneten rendeljük; kenyeret, pékárut én sütök itthon.

Egyedül a húst vesszük a hentesnél, valamint egy-két zöldséget, gyümölcsöt a piacon (de ezek többségét nagyszülőktől, szülőktől kaptjuk).

2016. ápr. 18. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell olyan válaszokat lepontozni, akik a kérdésre válaszoltak (akár röviden akár hosszabban)?
2016. ápr. 18. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyári-tavaszi időszakban piacra, bolhapiacra átlagban 2hetente mentem. Ezen kívül 4 alkalommal voltam vásárolni vasárnap kisboltban vagy kínai vegyesboltban, minden más esetben, ha nem olyan volt a termék, amit a bolhapiacon be tudtam szerezni, akkor igyekeztem szombatra időzíteni... mert szerencsére meg tudtam tenni, mert egyetemre jártam, utána meg olyan munkát szereztem, ahol csak hétköznapokon kell dolgoznom. De ha ezek a lehetőségek (piac, kisbolt) nem lettek volna, nagyon megszívtam volna egyes esetekben.
2016. ápr. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!