Szoval arra gondolok hogy egy 30 feletti siman elkezd beszélgetni egy masik olyan emberrel akivel még lehet nem beszélt
De a fiatalabbak mindig zenét hallgatnak vagy ha kérdeznek is valamit nem fogják fel h válaszolni kéne
Persze általánosítani sem lehet de szembetűnő
Jo én is felteszem a fullhallgatot de ha valaki beszélgetni akar akkor megy a beszélgetés akárkivel (ha nem szimpi akkor meg remélem máskor nem futok össze vele)
Hogy sokan max azokkal foglalkoznak akikkel szombatonként buliznak a többi meg nem olyan lényeges
2016. ápr. 14. 17:33
1/3 anonim válasza:
Én személy szerint nem tudok olyan könnyen elcseverészni bárkivel, amúgy sem vagyok egy ilyen mindent megosztó típus, de idegenekkel meg pláne. 17?l
2016. ápr. 14. 21:19
2/3 anonim válasza:
ez alapvetően személyiség kérdése. introvertált-extrovertált
hogy ez mennyire genetika, és mennyire a fejlődés során alakul ki, azt nem tudom. De a magyar társadalom az különösen elzárkózó, ez tény. Bazira stresszesek vagyunk, és nem tudjuk kezelni, szorongunk, depressziósak vagyunk. Mind közrejátszhat az elidegenedésben.
De sok ember ettől függetlenül jól érzi magát egyedül. A mai világ a kifelé fordulóknak kedvez ez tény
2016. ápr. 15. 01:02
3/3 anonim válasza:
Aki most 20 even feluli azok gyerekkorukban az utcakon logtaknsotetedesig a haverokkal. Mi kb heti 4 orat ha hepeztunk a tobbit haverokkak toltottuk nyaron bringaztunk fociztunk telen szankoztunk a dombok oldalaban stb ... nagyon sok gyereknigy logott es mikor ott osszefutottunk veluk ismerkedtunk igy nottunk fel, hogy termeszetes szamunkra az ha unalmunkba utazas kozbe egy idegennel eltarsalgunk. A mai fiatalok meg kinse latnak antelefonbol utazas kozbe hazamennek ulnek be a gep ele es kockulnak vagy hulye musorokat neznek aztan csodalkoznak, hogy 0 kommunikacios kepesseguk van.az unokatestverem altalanos iskolaban 2.os nem tud folyekonyan olvasni es szerintem biciklizni sem sot faramaszni egyaltalan a napjai ugy neznek ki, hogy suli utan haza ott szamitogep estig aztan tv. Es ez minden nap igy. En ennyi idosen 2 gipszes kezzel maszkaltam mert leestem a farol mikor hazat epitettunk ra a haverokkal. Egyebkent ez a szulok hibaja is ha hagyjak, hogy a gyerek igy elpunyadjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!