Melyik volt eddig a legjobb felhasználó név amit hallottatok? Esetleg van új ötletetek?
Weboldalt szeretnék csinálni horror, elvont, vicces, aranyos, fura...és egyéb dolgokról. Olyan lesz majd mint ha kevernénk a sosefeledd.hu-t és Vidmant és Szefit. Mivel a videókkal béna vagyok ezért GIF képeket fogok használni (hang nélküli videó).
Viszont nincs ötletem az oldal nevéhez...és nekem is kéne egy felhasználó név. A kérdésem azért írtam ide mert gondoltam itt többen vannak mint az "internet" résznél és az oldal azért kell hogy kicsit figyelmet kapjak mivel eléggé háttérbe vagyok szorulva.
TROLLOK KÍMÉLJENEK és kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok ahelyett hogy témát váltotok vagy leszoltok! Előre is köszi a HASZNOS válaszokért! ^^
Ezek gondolom magyarok, mert nem ismerem őket.
Mit lehet majd csinálni a gifekkel?
Nekem tumblr-ön vannak érdekes követőim, pl. looklikebarbiesmokelikemarley, cat-lady-confidential. Kreatívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!