Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Debreceni egyetem informatikai...

Debreceni egyetem informatikai karán vannak lányok?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy lesznek-e, mert most is infós osztályba járok is alig találkozok lányokkal :(

18F

2016. ápr. 1. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz sokkal több ott se.
2016. ápr. 1. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Van egy kevés, de más karokon több van, és ha idejössz a Campus Hotel kollégiumba lakni, ami 100m-re van max az IK-tól, akkor még több lánnyal találkozhatsz :)

Nem jó szerintem évfolyamon belülről ismerkedni, mert ha esetleg később nem úgy alakulnak a dolgok, lehet, kellemetlen lesz látnotok majd egymást. Oké, hipokrita vagyok, az én barátnőm csoporton belülről van, de az én karomra külön szabályok vonatkoznak :D

2016. ápr. 1. 20:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, ha sikerül bekerülni, akkor a Campus Hotelbe mennék! Te melyik karra jársz? :D
2016. ápr. 1. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én az általános orvosira. Itt kivételesen azért jobb, ha orvosissal jársz, mert a más karokról levő emberek általában nem értik meg, hogy neked miért nincs annyi időd, mint a többieknek, és ez a kapcsolatra is rámehet.
2016. ápr. 1. 20:46
 5/5 anonim válasza:
En lany vagyok es info karra jelentkeztem :D szoval nyugi
2016. júl. 7. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!