Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Holnap megyek oviba Közösségi...

Holnap megyek oviba Közösségi Szolgálat miatt, és mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Mit kell majd csinálnom ott? A gyerekek nem fognak furcsán nézni rám, amiért egy új ember van a csoportjukban? Nagyon szeretem amúgy a gyerekeket, csak kicsit izgulok, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy megyek "dolgozni".

Válaszokat köszi!

15/L

2016. márc. 23. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk seperni kellett a gyerekek közelébe se engedtek. :D
2016. márc. 23. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Hm... Jól hangzik.Mire vállalkoztam? :D
2016. márc. 23. 20:05
 3/5 anonim válasza:
100%

Szia! Én is egy gyermekintézményben dolgozok, hozzánk is jöttek közösségi szolgálatosok. Ahogy az előző írta, lehet, hogy csak sepregetned kell. De hallottam olyanról is, aki a gyerekek közt volt, felügyelte őket :) amiatt ne aggódj, hogy a gyerekek hogy reagálnak... Nagyon nyitottak, érdeklődőek. Pár alkalom után, már futnak eléd az ajtóba. :)

Ügyes legyél, puszi

2016. márc. 23. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ami ilyen helyen előfordulhat, pl meseolvasás, gyerekfelügyelet, étkezéseknél pakolni, szedni nekik, alváshoz előkészülni stb.

Ha látják, hogy gyerekcentrikus vagy, és eljátszol velük szerintem komolyabb feladatot is kaphatsz, mint söprögetés.

2016. márc. 24. 08:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Nagyon jó volt, nagyon édesek a gyerekek, és nem kellett söpörgetnem, játszottam velük, meg segítettem az Óvó néniknek. Nyáron is megyek majd segíteni.

Ment a zöld kéz mindenkinek!

2016. márc. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!