Mi a véleményetek ha egy 26 éves lány nincs fent a fecebookon?

Valamiről ez a véleményem, valamiről az, függetlenül attól, hohy fent van-e valaki Facebookon, vagy sem.
Ha viszont azt kérdezed, mi a véleményem ARRÓL, HA egy 26 éves lány nincs fent Facebookon, akkor nem értem, miért kellene erről különösebb véleményemnek lennie. Nincs ebben semmi különös, csak ne érezze ettől különlegesnek magát.

Megnehezíti a mai világban a kapcsolattartást, az információ áramlását, munka, iskola. Velem is volt ez így nagyon sokáig (17 éves koromig, míg a mai gyerekeknek ahogy láttam általában már 8-9 évesen is van)
mert nem nagyon "igényeltem" de tényleg sokkal könnyebb ha van. Jóval könnyebben kommunikálhatsz rajta másokkal.
Szerintem nem javasolt, de végülis te dolgod, ha megtudod oldani a dolgokat könnyebben, gondolom megvan a magad oka rá.

Semmi.
Én se vagyok fent, utáltam, ahogy gimiben lesték egymást a lányok: "Ki a szebb? Ki az okosabb? Kinek van jobb pasija?", irigykedtek, sz.art kavartak, alig vártam, hogy vége legyen.
Elég volt ebből tinikoromban, felnőttként ne lessen senki, nem vagyok én majom!

Jaj kérdező, be lehet állítani, hogy kitől fogadsz üzenetet, meg azt is be lehet állítani, hogy ne lássák a képeidet, aztán utána ha fingjuk sincs róla, hogy ki vagy, nem fognak próbálkozni.
Amúgy furcsállnám kicsit, de max ennyi. Nekem is van, hogy napokig nem megyek fel, de a szociális életemet sokkal nehezebb nélküle szervezni. Nem tudom mindenkinek a telefonszámát, meg ha tudnám is, ez ingyen van, másokat hívogatni meg nem.
Rendszeresen én is csak 4-5 emberrel beszélek rajta naponta, de mondjuk egy 20 fős bográcsozást próbálj meg csak telefonon leszervezni, régen oltári szívás volt ez, ahhoz képest, hogy ma milyen egyszerű. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!