Milyen lesz a "visszaállás"?
Figyelt kérdés
Kiskoromban laktunk a szüleimmel Szlovákiában, Győrben és Bécsben, mindig az "elit környezetben" lógtam, ezekkel a gyerekekkel barátkoztam. Ez így nagyon jó volt, mindaddig, míg egy kisvárosba nem költöztünk nagycsoportos koromban, mert ott tisztább a levegő, nagyobb a telek, stb. A szomszéd faluba írattak anyukámék iskolába, ami akkor nagyon jó hírű volt, most már egyre kevésbé az... Pl. soha, de SOHA nem szoktam villogni a cuccaimmal, nem is mutogatom, csak nyilván használom őket.Ettől függetlenül az osztálytársaim mindig kibeszélnek, hogy milyen "drága" cuccaim vannak, pedig igazából ilyen középkategóriájúak, csak igényes vagyok, így rendezetten festek. Ha nyerem valamilyen tanulmányi versenyen, azt mondják, hogy azért mert "pénzesek" vagyunk a családommal. Pedig én tényleg megdolgozom a sikereimért. Tehát, itt fogom hagyni ezt a sulit és be fogok járni Budára, egy magániskolába. Nagyon várom, hoy újra az elit tagja lehessek, de hat év kiesés után fura lesz? Mármint a sulin kívül ugyanúgy jó körökbe járunk a családommal, de mégis fura lesz visszatérni közéjük. Valakinek valamilyen tapasztalat? Előre is köszi!2016. márc. 10. 17:41
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 13/L
2016. márc. 10. 17:42
2/6 anonim válasza:
13 éves vagy és tudsz helyesen írni és szépen fogalmazni? :O Kiégtem! :O
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pár perc sokk után...
Ne haragudj, de nem igazán értem, kik az elitek? Amúgy a hülyékkel ne törődj! Ez a magyar mentalitás, amivel találkoztál. Ilyenek vagyunk. :) Mondjuk nem csak mi, de ránk brutálisan jellemző. Nem ismerlek, de szerintem kedves ember vagy, ráadásul igényes vagy, szépen beszélsz, úgyhogy mindegy, hogy milyen környezetbe kerülsz, el fognak fogadni páran, az értelmesebb kategória, a hülyékkel meg nem szabad foglalkozni. :) Sok sikert mindenhez és kitartást! :)
3/6 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy az új sulidban nem fognak kibeszélni. Csak ott majd valami más miatt. Meg simán lehet, hogy még nálatok is gazdagabb családok gyerekei járnak oda. Ott meg majd te számítasz csórónak és azért csúfolnak ki, mert mondjuk neked "csak" iPhone 5S-ed van, mindenki másnak meg már iPhone 6S-e. Az emberek alapvetően rosszindulatúak, függetlenül az anyagi helyzetüktől. Jobb, ha ehhez hozzászoksz, mert egész életedben ki fognak beszélni az emberek és pletykákat terjesztenek majd rólad, a munkahelyeden is, meg a magánéletedben is. Ezzel jár embernek lenni, sajnos.
4/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, nem igazán jól fogalmaztam meg, mert nem szeretek így különbséget tenni, hogy na ő az elit réteg( megint ezt a szót tudom használni) és mondjuk ő meg nem, de így tudtam legjobban érzékeltetni egy szóban, hogy ők azok, ahol nem öntenek a cipődbe virágföldet(!!) ha mondjuk Adidas. És kicsit műveltebbek az átlagnál. :) Egyébként örülök, ha jó benyomást tettem, köszönöm, hogy kedvesnek találsz! :)
2016. márc. 10. 19:52
5/6 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, ezzel most nem felvágni szerettem volba, vagy bármi, de ezt gondolom Te is értetted. Sajnos igazad van( az első kommentelővel karöltve), most hogy íy belegondolok, teljesen. De remélem, találkozni fogok azért pár kortársammal, akik rá fognak cáfolni ezekre a tényekre. :) Köszönöm a válaszod!
2016. márc. 10. 19:57
6/6 anonim válasza:
Hátha a sok piszkálódó, műveletlen osztálytárs között eltöltött évek csak még inkább hozzátettek a személyiségedhez, hogy véletlenül se szállj el. Remélem, ezt észreveszik az új sulidban is, és te leszel az üdítő kivétel, aki nem hordja fent az orrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!