Telsen kiakadtam csak én láttom reménytelenek magamat?
Nem rég voltam kórházba és senki se jött meglátogatni.
Nincs senki akiért élni lehetne.
Hobbimat nem tudom csinálni sérülés miat
Nincs senkim se.
Legszívesebben öngyilkos lennék
Nonono. Én is voltam úgy, hogy nincs értelme az életnek, de ha nem próbálkozunk, akkor soha nem lesz mellettünk senki.
Írj rám, ha magányosan érzed magad.
14/f
fiú/lány vagy?
Az élet nehéz én is tudom,nincs szinte senkim,a családi helyzetem szar,barát alig,már barátnőm sincs mégis valamit próbálok tenni hogy jó legyen,nem sok sikerrel ugyan de próbálkozok
"Meghalni könnyű, élni nehéz."
Igen, ahogy az előző hozzászólók írták, nem írtál túl sok infot, így csak közhelyekkel tudunk szolgálni. Ismerkedj, gondolkozz el, hogy siklott ki a társasági életed, mi az, amin tudsz változtatni vagy változtatni kellene stb...
Most hogy a hobbidat nem tudod folytatni sérülés miatt, itt az ideje, hogy kimozdulj...Nem tudom, hogy a sérülés miatt kerültél-e kórházba, de lehet ez egy mérföld kő az életedben, fogd fel így, ne úgy, hogy nem látogatott meg senki, meg akarok halni stb...itt az ideje a változásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!