1/12 anonim válasza:
Hiányzik vagy mi?
Szerintem jó hogy van valaki, aki végre kiáll a saját és társai jogaiért. Végre valaki, aki szembeszáll a kormánnyal és nem megy a sok birka után. Remélem mindenki be fogja látni, hogy ez az ország haldoklik. Köszönjük Orbán Úr! :DDD
Bocsi a véleményért. Nem akartam politizálni :DDDD
2/12 A kérdező kommentje:
"Hiányzik vagy mi?" :):):)
Nem, nem hiányzik, isten ments .
2016. febr. 12. 18:34
3/12 anonim válasza:
Közmunkán volt, mert fel merte emelni a szavát. Egyébként gondolom a Rókusban dolgozik... elvileg beszélt a mostani pedagógus tüntetésen
4/12 Zsolt K. válasza:
Érdemes olykor a YouTubeon meg a FB profilján is szétnézni. Szombaton valóban nagy volt a csend körülötte:
5/12 anonim válasza:
Hát jobb is ha hallgat az ilyen! Nyilvánvaló politikai húzás volt ez az egész sok hűhó semmiért!
6/12 anonim válasza:
Hol keres meg bárki is mondjuk egy ipari parkban "droidként" havi nettó 160eFt-ot, + zsebbe borravaló? Ezért kell tüntizni? Szégyene az országnak!
7/12 anonim válasza:
Azt vettem észre, hogy egyre összeszedettebb a hölgy és érettebbek a megnyilvánulásai. Nagyon jó, hogy van valaki az alulról érkezők között, aki kimondja a hivatásosok helyett is a kis emberek igazságát! Ebben a megosztott országban nem is várom, hogy mindenki igazat adjon neki vagy éppen nekem. De azt mondani, hogy mit keres ebben az országban? Az tahóság
8/12 anonim válasza:
Látom az Orbán rajongók jöttek lepontozni...-.-
Szánalom.
9/12 anonim válasza:
Orbán rajongók= olyan emberek, akik életükben nem mozdultak ki a kis szánalmas buborékjukból, és annyira kilátástalan az életük, hogy inkább az autokrata személyiségre hagyatkoznak, mert utálni mindig könnyebb, mint megérteni.
10/12 anonim válasza:
Gyurcsány mellett szólalt fel egy DK-tüntetésen. Ennyit a hitelességéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!