Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elzárkozás lenne a megoldás?

Elzárkozás lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy az osztalyomon belul a fiu haveri korom megutalt, es uj barati korbe csatlakoztam(elvoltam veluk elotte is(az uj korrel) de csak feluletesen) na ebbe az uj korbe 1-1,5eve csatlakoztam. De meg mindig ugymond probaidon vagyok(ellognak de nem tekintenek ram ugy igazi baratkent) mondvn az igaz baratsaghoz ido kell. Es erzem azt h fontos vagyok, de nem elegge amennyire en szeretnem, nem hasznalnak ki, mert ok is tesznek szivesseget nekem en is nekik. Es ugy baratom akit tenyleg annak mondhatnek sohasem volt, csak haverok akivel elvoltam. De ezt mostmar nem birom tovabb. Szeretnek olyanokat akik tenyleg igazi baratkent tekintenek ram. Es csak azt latom megoldasnak h elzarkozok mindenkitol,mert tudom h nem teljesul be sohase. Segitsetek!
2016. febr. 11. 20:01
 1/3 anonim válasza:
A legjobb az lenne,ha nem egyből egy baráti körbe szeretnél csatlakozni,közeledj először egy emberhez.Akihez a legjobban közel érzed magad.Hívd el helyekre,csináljatok közös programot.És ahogy egyre jobban lesztek,úgy húz majd ő is mindíg jobban be a baráti körbe. Leglább is én így látom.Nem az a lényeg,hogy mindenkivel ugyan olyan legyen a kapcsolatod,hanem az,hogy legyen egy személy,akiben a legjobban megbízol és ő is kölcsönösen így gondol rád
2016. febr. 11. 20:08
 2/3 A kérdező kommentje:
De akarkivel beszeltem valaha mindegyiknek megvolt mar a "legjobb baratja" akire ugy tekintett az illeto
2016. febr. 11. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem számít, több 'legjobb' barátja is lehet valakinek, plusz senki senkinek a rabszolgája. Kezdj el szorosabb kapcsolatot kialakítani 1-2 emberrel, akiket jobban bírsz, de ne sürgesd.
2016. febr. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!