Miért nem posztol egy ismerősöm sem semmit facebookon?
Figyelt kérdés
Régen félóránként megnéztem a facebookot, mondhati függő voltam. Most meg 2-3 naponta nézek rá 1 percet, senki sem posztol, aki meg igen az max. egy idézetet vagy valami más hülyeséget, pedig van 400 ismerősöm. Vagy csak az én ismerősi köröm ilyen halál unalmas?2016. febr. 6. 18:42
1/8 anonim válasza:
Mi ebben a furcsa? Ez a normális.
2/8 anonim válasza:
hú mekkora problémák :D lehet letiltott mind, kizártak a megosztásnál, hogy ne lásd :D
3/8 anonim válasza:
Ez nálam is így van,pár ismerős kb napi szinten posztol valamit,de a többség lényegesen ritkábban,van,aki soha :)
4/8 anonim válasza:
Én sem posztolok soha semmit. Szerintem ez teljesen normális.
5/8 anonim válasza:
Én sem szoktam. Azt hiszem még soha nem is posztoltam semmit..
6/8 anonim válasza:
Menj és panaszold el nekik, hogy neked az világra szóló fájdalom, hogy nem posztolnak naponta egy képet FBre...
7/8 anonim válasza:
Szerintem pont az a halálunalmas, akinek van ideje posztolgatni.
8/8 Roland G. válasza:
Lehet,hogy ráuntak.Egy idő után unalmas,nekik is lehet,hogy nincs új zene csak a régi kedvencek,poén stb.Ilyenkor szünetel.Legjobb :D
A csajok többsége meg azt hiszi,hogy modell,csücsörítésben 10-es mind.Tisztelet a kivételnek.
Amúgy meg már facebook helyett kezd lovebook lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!