Mit tetettek volna ha ez megtörtént volna veletek?
15 éves vagyok
A buszon voltam osztálytársaimmal és egyszer csak meg áll a busz senki nem szál le...
Én meg mondtam hogy anyával szórakozzon
Erre felpattan a cigány hogy mit mondtam hát nem válaszoltam mert nem nagyon lenne kedvem verekedni.
Na de magyarázza magyarázza én meg türtem.
Nem szólhattam vissza mert akkor ha rendőrségi ügyem lesz akkor nem mehetek a fősuliba.
A végén mikkor leszállt megfenyegetett hogy eltöri az államot.
De tényleg nem tudom elődönteni hogy jól csináltam e vagy nem.
Olyan rossz érzés volt hagyni magamat.
Küzdősportolok amúgy de ha verekedett volna még edzésről is kicsaptak volna.
Mit gondoltok erről?
az ilyet utálom, hogy ha visszaütsz valakinek, aki megütött, akkor te vagy a bűnöző, aki meg agresszív (most mindegy, hogy cigány vagy nemcigány) annak bezzeg mindent lehet... ja, hát őt nem érdekli, felveszik-e fősulira...
és mi a tökömnek vannak a küzdősportok, ha élesben tilos használni, amit tanultál...
fogalmam sincs, mit csináltam volna, sajnálom, hogy ilyen korán meg kellett tanulnod, hogy magyar embernek ebben az országban kussolni szabad, ha egy bűnözőnek pofáznia van kedve
Fogalmam sincs mit csináltam volna: Először is udvariasan szólok hogy le szeretnék szállni, nem anyázok, mert arra sokan - jogosan ugranak. Ez általában be szokott jönni. Persze mindig van olyan aki a semmibe is beleköt.
Azt nem értem hogy ha önvédelemből harcolsz miért csapnának ki: Itt is van küzdősport edzés, a mester annyit vár el hogy ne használja senki verekedésre amit tanult, ne éljen vissza vele. Ha viszont veszélybe kerülnénk, annyit kért hogy ne támadjunk először, viszont védjük magunkat és másokat ha kell. Értem én hogy a főiskola miatt csináltad, de senki sem okolhat hogy ha megvéded magad. Szép is lenne ha kötelességed lenne hagyni hogy bántsanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!