Hogy tetszik? (Érdemes elolvasni szerintem)
Figyelt kérdés
Szerelem... Mit is értünk ez alatt? Hogy talàn valaki külsőleg megérint minket? Hogy beszèltünk egy keveset és ,,belészeretünk" amikor valójában nem? Hogy esetleg úgy érezzük hogy több mint egy barát? Nem. A szerelem nem ilyen egyszerű. Az ember akkor szerelmes, ha valaki teljesen megfogta a lelkét, hogy nem tud lemondani róla soha, hogy bármit megtenne érte, hogy mindig meg tudjon bocsájtani neki, ha kell fel tuja vidítani és a legfontosabb, hogy soha de soha nem hagyja őt egyedül, örökké szeretni fogja bármi történik a világban2016. jan. 7. 16:46
11/18 A kérdező kommentje:
Aki normális választ adott annak: 15 éves fiú vagyok. Sokan mondják hogy lelkileg sokkal több vagyok mint egy 15 éves, hogy aki már most szeretne az biztos nem választana rosszul. Mondták ezt is többen: fantasztikus ember vagy és mindenkinek ilyennek kéne lennie. Sajnos a mostani fiatal lányok közül kevés értékeli az ilyen embereket :/.
2016. jan. 7. 17:21
12/18 anonim válasza:
Írj verseket. Szerintem jól menne.
13/18 A kérdező kommentje:
Hmm köszi :). Meglehet hogy menne mivel a szövegírás nagyon jól megy. Azt mondtam hogy kimásoltam ezt valahonnan. Nem. Magamtól írtam és nem is tudtam hogy kèpes vagyok ilyenre :).
2016. jan. 7. 17:42
14/18 anonim válasza:
Tudod, tényleg elég szép amit írtál, de ez a te képzeleted és/vagy tapasztalatod.
De maga a kérdés megválaszolhatatlan, mert nincs olyan ember aki ugyanazt érezné. Ez olyan minthogy a szépség relatív, és hogy miért is élünk?
15/18 anonim válasza:
15 éves létedre tényleg érett vagy (ha szabad így fogalmaznom) :)
16/18 anonim válasza:
Szerintem túlságosan közhelyes.
17/18 anonim válasza:
Közhelyes, modoros, mesterkélt ömlengés.. Pont valami olyan, ami egy tapasztalatlan 15 évest meg tud érinteni. De az, hogy az alapján, hogy a kérdezőnek ezt tetszik, egyes felnőtt emberek képesek érettnek tartani a korához képes.. [link]
18/18 A kérdező kommentje:
Érdekes meglátások vannak. Az osztálytársaim akik ezt olvasták el voltak ájulva. Nagyon tetszett mindegyiküknek és azóta másképp is néznek rám mióta ezt látták. Furcsák nekem ezek hogy: nyálas, ömlengés. Miután más csak úgy valaki által inspirálva megír egy ilyet utána mondjon legyen szíves ilyesféle kritikákat. Köszönöm az ÉPÍTŐ és nem lehangoló válaszokat.
2016. jan. 20. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!