Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 20-on felettiek, ti mikor...

20-on felettiek, ti mikor szoktatok elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés
Nyáron vagy télen? Melyik típusba tartoztok, nyáron belföldre, vagy télen a Föld másik oldalára?
2016. jan. 4. 13:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én általában jövőre szoktam :-D
2016. jan. 4. 14:48
 12/15 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ilyen értelmes hozzászólások születtek.

Skandináviát én is imádom, főleg Stockholm és Oslo, de azt inkább társasággal vagy párral jó bevállalni, mert sok a látnivaló, nagy a kultúra, és az inkább ilyen tartalmas kikapcsolódás, ahol rengeteg mindent ki lehet beszélni múzeumokon keresztül, gasztronómián át az emberek öltözködéséig, üzletekig. Mondjuk északi városok max. gasztronómiában nincsenek a topon..:) De a vadhúst azért nagyon jól elkészítik. Régebben voltam észak-mániás, mostanában inkább távol-kelet vagy az államok felé kacsintgatok. Régi barátnőm nem volt oda nagyon az utazásokért, és más is volt az életfilozófiája, így inkább ezeket egyedül tervezem. Az államokban sose élnék, túl felszínesek, viszont oda mennék a legjobban kikapcsolódni. Tényleg mindent találsz ott... Város, kaszinóváros, beach, Hollywood, 66-os út, western és farm feeling, sok minden van... Meg kell érte gürizni, de megéri.

2016. jan. 4. 15:27
 13/15 A kérdező kommentje:
7-es: ezzel pont én is így vagyok, a tengerpart nem nekem való..:) Jó dolog, de tényleg úgy, hogy max. esténként strandolni vagy valami aktív vízi sport... Amit mondjuk még el kéne tanulni..:) De vitorlást bérelni vagy motorcsónakot, és azzal bejárni a környéket, az úgy okés. Én leginkább a várost sok zölddel szeretem, de a város kell, kell az idegen kultúra pörgése, múzeum-gasztro, ezek leginkább.
2016. jan. 4. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
nem járok nyaralani
2016. jan. 4. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi nyáron megyünk. Tök jó lenne amúgy, ha beleférne egy télen is... bár én akkor is mondjuk síelni mennék. Egy rövid pihenésre voltunk amúgy tavaly belföldön, mindjárt így év elején, egy kis magyarországi faluban, ahol ketten el tudtunk bújni a világ elől. Nagyon élveztem.

Szeretem amúgy az évszakokat. Nyáron a meleget, télen a hideget. Nem vágyom télen a melegre. Viszont kirándulni mindig szeretek és csak a strandon lenni én sem bírnám, nyáron sem.

2016. jan. 4. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!