Instagramon egy fiú hogyan szerezhetne követőket? És gáz ha öznbizalomhiányos vagyok emiatt?
Figyelt kérdés
Gondolom nem pózolással mint a lányok mert amiket olvastam tippeket hogy hogyan legyen sök követőnk szinte csak lányokra vonatkozik. Van 42 követőm és valamiért olyan önbizalomhiányosnak érzem magam a barátaim körében akiknek van vagy 200 követőjük2015. dec. 31. 22:02
1/4 anonim válasza:
Na ilyen baromsagokon eld mar le az eleted.Es ha tobb van?Netan beleszamit mar a tovabb tanulasba vagy jobb ember leszel tole?Ketlem....Milyen problemak vannal manapsag....
2/4 anonim válasza:
Az elsőnek van igaza, remélem ezt a baromságot te sem gondolod komolyan és nem leszel agyhalott, egyéntelen sorszám, aki ettől a nem létező világtól függ majd...
4/4 Sunshinedoll válasza:
Az instagram miatt vagy önbizalom hiányos? Mert nem követnek elegen? Ejj, te is nagyon 21. századi lettél :D
Nekem 100 követőm van, pedig nagyon jó csaj vagyok, nyugodj meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!