Nem durva hogy még az 50 feletti szüleim is mennek szilveszterezni én meg 18 évesen itthon dekkolok?
Még anyámékat is meghívta valami kollega szilveszterezni. 50 felett vannak és mennek. Én meg 18 évesen itthon dekkolok, engem a kutya se hív sehova.
Eddig azt hallgattam hogy na majd ha idősebb leszel mehetsz. De ugye ezzel két gond van:
1) nem azért nem megyek mert nem engednek hanem azért mert a kutya se hív sehova egyedül meg hova
2) ennél idősebb korra felesleges várni. Minek itthon leszek én 10 meg 20 év múlva is. Hogy az az itthon hol lesz 10 év múlva azt nem tudom, de az a majdani szilveszter is így telik majd mint a mostani az fix.
Ha mindenki otthon ülne szilveszterkor magában, akkor te is otthon szeretnél ülni egyedül?
Mi a tökömért kell követni a tömeget?
"Mi a tökömért kell követni a tömeget?"
Evolúció kognitív adaptáció szociabilitás tán ezek mondanak valamit. Tán ezért?
Amiért a majmok is kolóniában élnek az őserdőben és nem magukban azért. És ha egy elkezd rohanni hamarosan az összes rohan és se tudja miért.
", ha sikerül áttörnöd"
Ahhoz hogy engem innen kimozdíts kéne egy lánc meg egy tank. Talán azzal el lehetne vonszolni.
Én 28 éves vagyok, a férjem 32, van egy kisfiunk is, mi is itthon szilveszterezünk. Na, és akkor mi van?
Ez legyen a legkisebb gondod az életben.
Ahhoz pedig, hogy legyenek barátaid, ahhoz pedig nyitottnak kell lenni, barátkozni, ismerkedni. Úgyhogy hajrá! Na, meg aztán még csak 18 éves vagy, lesz még munkahelyed, lesznek kollégáid, ahol simán köthetsz barátságokat és majd mész te is társaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!