Ciki egyedül Szilveszterezni 25 év fölött?
Szóval, mivel nincs programon Szilveszterkor (ami lúzerségem bizonyítványa :( ), ezért arra gondoltam, hogy bemegyek egyedül egy Szilveszteri koncertre Budára.
Terveim között szerepel az is, hogy megpróbáljak ismerkedni, főképp lányokkal. A facebookon megnéztem, hogy kik azok, akik azt jelezték, hogy ott lesznek, és az összes csaj aki tetszik már foglalt. :( Kivéve az elhízottabbak, és rondábbak. Én nem vagyok ronda, sem elhízott, szóval nem kötelességem velük összejönnöm.
Szerinted ez lehet még így jó Szilveszter? Lehet egyedül is jól Szilveszterezni, és nem szégyenkezni mások előtt, hogy nem 20-30 fős házibuliba hívtak téged, hanem fel kellett találnod magad, és neki vágtál az estnek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jó, megértettük, nem kel tizennyolcszor elmondani, ordibálni meg pláne nem. Flegmázni, meg hülyézni pláne nem kell. Szerinted csak olyanok lesznek ott, akik interneten visszajelölték?
Egyébként menj el, nem kell megmagyaráznod, miért egyedül mész.
Te megnézted, kinek van pasija és kinek nincs?? végigböngészted? szerintem te beteg vagy :D
De, miért ne mehetnél el oda ettől független? nem kell otthon ülnöd..még jó is lehet.
Hahahaha. Ma már mindenki facebook-on csekkolja le a másikat. :)
De biztos, hogy "ti aztán nem"...aha hiszi a piszi.
Igen beakarok csajozni, és olyat nőt akarok tetszik, különben semmi értelme az egésznek!
Már miért lenne ciki?!
Én például leszarom a szilvesztert, többen is hívtak mindenféle bulikba, de semmi kedvem menni. Van jobb dolgom is mint hogy ebben a hidegben kitegyem a lábam a házból, a nagy tömegben tolongjak, értelmetlenül leigyam magam stb.
Már több éve ráuntam a bulizásra, ha az év többi napján nincs kedvem bulizni, akkor ezen a napon miért lenne(?). Attól,hogy a sok birka kényszert érez, h ilyenkor kötelezően ünnepelnie "KELL" attól én még nem fogok beállni a sorba, max ha olyan program van, amihez nekem is van kedvem, tavaly pl. egy jó kis étterembe mentünk egy barátommal,oda szívesen elmentem, de nem azért mert szilveszter van, hanem mert étterembe amúgy is szívesen járok. Nekem ez a nap alapvetően semmit sem jelent, ugyanolyan mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!