Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyik a számodra legszebb...

Melyik a számodra legszebb szerelmes idézet?

Figyelt kérdés
Nekem ez: "Egyre gyakrabban rajtad felejtem a szemem, rengetegszer rajtakapom a gondolataimat nálad. Kívánom a közelségedet, és szeretnék minél közelebb kerülni hozzád. Az előbb néztelek, majd megérintettelek, és rémülten éreztem, mennyire vágyom rád."- Vavyan Fable, Szerelemvágy és vágyakozás a szereleme hasonlókat légyszives mondjatok oké köszönöm. :)

2015. dec. 30. 00:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Van egy pár szeretett idézetem, de sajnos egyik sem a szerelemről szól... :/
2015. dec. 30. 00:40
 2/7 anonim válasza:
Nekem kedvenc verseim vannak szerelemről...kb az összes Ady vers .. a legkedvencebb az elfogyni az ölelésben , és a őrizem a szemed
2015. dec. 30. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
"Hiába kötsz masnit a szarra,attól még szar marad"
2015. dec. 31. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:

"Szeretem megcsókolni azt, Aki elmegy."

Ady

2015. dec. 31. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:

"Fogsz-e még szeretni, amikor többé nem leszek fiatal és gyönyörü, és fogsz-e még szeretni, amikor nem marad semmim, csak a sajgó lelkem?"

"Fogsz-e még szeretni, amikor a szavaktól leszek ragyogó és nem a szépségtöl?"

"Amikor valaki más boldogsága a te boldogságod, az a szerelem"

Mindhármat Lana Del Reytõl idéztem, szerintem neki vannak a legszebb szerelmes idézetei és õ a kedvenc elõadómüvésznõm <3

2016. jan. 29. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
"Te vagy a boldogságom mértékegysége."
2016. febr. 19. 17:09
 7/7 Kriki2002 válasza:

Ezt én írtam:"Tudom hogy elmentél...tudom hogy fáj...nekem is...adj egy csókot...és minden jobb lesz"

Ezt egy lánynak írtam akit szeretek.

13/F

2016. jún. 19. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!