Mit kellene csinálnom?
Arrol lenne szo, hogy haverommal egy hete kb megbeszeltuk hogy szilveszterkor elmegyunk bulizni egyutt, beszerveztem magunkat egy hazibuliba, vettunk cigit piat, minden sinen volt, amikor egyszercsak bejelentette hogy o valahova mashova megy, el se mondta hogy hova meg miert, szoval eleg lazan lerazott. Ennyit a nagy baratsagrol i guess.
De en azert a bulirol nem mondtam le, olyat meg nem akarok csibalni hogy itthon ulok egyedul mikozben mindenki jol erzi magat. Nyilvan a megoldas az hogy menjek bulizni massal. Csak az a baj, hogy mindenki akit ismerek, az vagy baratnovel van, vagy mar van programja, vagy nem vagyok vele annyira joban hogy tudjam... Szoval mi ilyenkor a jo megoldas? :] Maradjak itthon, menjek a buliba egyedul (ami sose egy jo otlet) vagy szerezzek egy random embert, akivel nem biztos hogy olyan jol kijovunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!