Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit kellene csinálnom?

Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Arrol lenne szo, hogy haverommal egy hete kb megbeszeltuk hogy szilveszterkor elmegyunk bulizni egyutt, beszerveztem magunkat egy hazibuliba, vettunk cigit piat, minden sinen volt, amikor egyszercsak bejelentette hogy o valahova mashova megy, el se mondta hogy hova meg miert, szoval eleg lazan lerazott. Ennyit a nagy baratsagrol i guess.

De en azert a bulirol nem mondtam le, olyat meg nem akarok csibalni hogy itthon ulok egyedul mikozben mindenki jol erzi magat. Nyilvan a megoldas az hogy menjek bulizni massal. Csak az a baj, hogy mindenki akit ismerek, az vagy baratnovel van, vagy mar van programja, vagy nem vagyok vele annyira joban hogy tudjam... Szoval mi ilyenkor a jo megoldas? :] Maradjak itthon, menjek a buliba egyedul (ami sose egy jo otlet) vagy szerezzek egy random embert, akivel nem biztos hogy olyan jol kijovunk..

2015. dec. 23. 00:17
 1/2 Blade Bone ***** válasza:
Lehet neki is csaj van a dologban. :v Én egyedül amúgy szerinten inkább otthon maradnék.
2015. dec. 23. 00:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg azokat az embereket akikkel jól éreznéd magad, hogy van e kedvük bulizni. Vagy esetleg járj utána, hogy ki van még hasonló helyzetben, hogy szeretne valamit csinálni, de nincs lehetősége vagy társasága. Ha valahogy felvesszük a kapcsolatot akár velem is jöhetsz. Amugy az se baj, ha otthon ülsz. Nyomasztó érzés, de ez van. Sok sikert! Előre is jó szórakozást!
2015. dec. 23. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!