Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A barátom azt hiszi beteg....

A barátom azt hiszi beteg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akit igen jól ismerek de hozzám egyszerűen máshogy viszonyul mint másokhoz. Mindenkihez boldog tekintettel fordul kivéve hozzám, általában teszik rá hogy mit csinálok, másokkal van elfoglalva.Azt hajtogatja hogy depressziós, de ezt igen nehezen hiszem el amikor kifejezetten szórakozottan beszél a "tüneteiről". Általában sokszor állít fel magának "diagnózist" hogy neki ez meg az a baja, ezt is igen szórakozott módon. Látszik rajta hogy "Én tudom hogy ez a bajom és más elképzelést nem fogadok el." Mit tehetnék annak érdekében, hogy ne így viszonyuljon hozzám és őszinte legyen? Elég idegesítő amikor azt hiszi halálos beteg és tök nyugodtan jókedvűen beszél erről.

2015. dec. 22. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Figyelj szerintem egyszerűen csak hülyéskedik figyelemfelkeltés céljából.. Hidd el tisztában van vele, hogy egyáltalán nem beteg, csak evvel akarja felkelteni olyanok figyelmét, akik esetleg nem tudják, hogy ez nem igaz, és így akarja sajnáltatni magát. Szerintem inkább hanyagold őt, ha már őt se érdekled, és keress új barátokat, akik nem avval vannak elfoglalva hogy kamu depresszióval keltik fel magukra a figyelmet! :)
2015. dec. 22. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Végül is akinek ilyen problémája van nem dicsekedne vele hanem segítséget kérne. De jó tudni, hogy nem csak én gondolom azt hogy figyelmet keres. :)
2015. dec. 22. 17:52
 3/3 anonim válasza:
Vannak olyanok akik nehezebben nyilnak meg azok felé akit szeretnek ezek az emberek általában maguk probálják megoldani a problémáit de most lehet nem bírja figyelj rá lehet nem viccel hanem 1 kétségbe eset férfi próbál valakitől segítséget kérni
2015. dec. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!