Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Baj ha én ezt szeretném? Ha...

Baj ha én ezt szeretném? Ha igazán kitartó és kitartó vagyok, működhet?

Figyelt kérdés

Sajnos,a családom rengeteg traumát okozott nekem..minden vágyam hogy végre kikerüljek ebből a közegből mert mindenben csak korlátoznak.Szeretnék elindulni az önállóság útján.

A gimiben magántanuló lennék,a korombeliekkel nehezen jövök ki így ez nem okozna túl nagy hiányosságot.Ha jól működne,kérvényezném hogy az érettségit hamarabb ejthessem meg..de persze ez csak egy mellékes elképzelés.Viszont az okj tanfolyamon komolyan gondolkodom..mármint magántanulói státusz mellett elvégezni..már ha ez lehetséges.

Illetve..diákmunkát is tudnék vállalni.

Van félretett pénzem,60-70 ezer..ezt folyamatosan gyarapítanám..hogy aztán minél hamarabb és minél biztosabb talpon kerüljek ki a nagybetűs életbe.

Lehetséges mindezeket véghez vinni,vagy ábrándozom?

16/L

2015. dec. 12. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges.
2015. dec. 12. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán ha komolyan gondolod!Ha sikerül menő vagy, több ilyen erős és független fiatal kellene a világba hogy példát mutasson a többieknek.Ez lehet egy motivációs válasz a téged ért sérelmekre.Hajrá!
2015. dec. 12. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem ezek teljesen megvalósítható dolgok.
2015. dec. 14. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!