Hogy tudnék rászoruló gyerekeken segíteni?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy rossz embernek érzem magam. Megvan mindenem, de még sincs semmim. Egy elkényeztetett, gazdag aranyifjú vagyok. Eddigi életem során csak szórtam a pénzem, éttermekbe jártam, luxusutazásokra mentem stb. Nemrég elkezdtem befűzni egy lányt, de elutasított. Kíváncsiságból megkérdeztem, h miért, és ezeket sorolta fel, amit fentebb írtam, h egy semmirekellő burzsuj vagyok, és hát be kellett látnom, h igaza van, na mind1, azóta össze is jött valaki mással, szóval ez a lány elment, lemondtam róla. Viszont bogarat ültetett a fülembe, és elhatároztam, h teszek valami jót is életemben először. Arra gondoltam, h felkeresek szegény családokat, ahol rászoruló gyerekek vannak, és veszek nekik ételt meg ruhát. Szerintetek hogy kezdjek hozzá?2015. dec. 4. 15:43
1/6 anonim válasza:
Ne azért adakozz mert valaki azt mondta...hanem szívből. Amúgy rengeteg alapítvány van e témában a rászoruló tág fogalom, vannak szegénységben élők, betegek...
Vagy alapítvány, vagy kórházak, vagy iskolák, Netán fogod magad és elmégy szegényebb megyék Önkormányzataihoz.
2/6 anonim válasza:
Tökéletes , a fejlődés és a tudatosodás része , remek így tovább ...
3/6 anonim válasza:
Szoktak gyűjteni használt ruhákat,vagy a kórházakba egy cipősdoboznyi kis ajándékot a gyerekeknek(ilyen gyűjtés sulikban is szokott lenni),önkénteskedj valahol pl.művelődési házban,
4/6 anonim válasza:
Én nem adok szervezeteknek, mert a nagy részét lenyúlják.
Csak ismered a városod, menj el oda ahol tudod, hogy sok szegény lakik, válasz ki egy rendezett de szegény házat és kész
6/6 anonim válasza:
Nekem is adhatnál egy kevéske cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!