Hogy lehetne barki is irigy egy ilyen csajra?
Kiirt valami olyasmit fb-ra, hogy utalhatjuk, megvethetjuk blablabla, de sohasem leszunk olyanok, mint o.
Mit lehet irigyelni egy olyan noben, aki egyetemista ugyan, ritkan jar el bulizni(havonta 1x), tanul, olvas, vasarol, alig van kepe a facebookon, amik vannak, azok is 60-100-140 like-os kepek....
ez a kérdés rajtam is kifogott XD
amúgy ismered egyáltalán, mert ahogy látom az alapján iteled meg, amit facebookon mutat a kulvilagnak?
elarulom, amikor a legszomorubb voltam és szinte minden nap álomba sirtam magam, akkor elég boldognak tunhettem a Facebookom alapján, próbáltam adni a látszatra, bulis képek, sok barát, vidám zenék, mosolygós képek
most ellenben életem eddigi legjobb időszakát elem, boldog vagyok, idejét se tudom mikor sirtam.. és az utóbbi 2 evben semmi nem posztoltam ki Facebookra.. szóval aki csak ott követ akármit hihet rólam.
amúgy a leírás alapján a lány tok normális lehet.
Fu kerdezo, neked aztan ritka ures eleted lehet, ha ilyenekkel kepes vagy foglalkozni :D
#firstworldproblems
Ilyen kérdéseket látva elfog az inger, hogy kinyomjam a saját szemeimet, hogy soha többé ne kelljen ilyen extrém igénybevételének kitennem az idegrendszerem.
Kedves Kérdező, te egy agyatlan, dedós buta liba vagy. Csak megjegyezném, hogy 10 év múlva, amikor egy gyárban fogsz gürcölni éhbérért, ráadásul minden értelmes ember le fog nézni, mert műveletlen vagy, ugyanis könyvet a kis praclidban még nem tartották, bizony hogy fogsz irigykedni erre a lányra...
Ma már eleget butítottad magad az internettel, inkább Menj és csinálj valami konstruktívat.
Hát, igazából mindent irigyelhetnél tőle. Csak mivel ilyen csökött értelmi szinten vagy, még nem jöttél rá.
De ez vicces. A kis világodban a facebook a világ közepe?. Nagyon nagyon nagyon buta vagy kedves kérdező.
Gondolom te a kacsaszájú, miniruhás, cs.csmutogatós fajtába tartozol, akinek naponta 200 képet kell felraknia, mert feltűnési viszketegsége van. Gratulálok. Igazából tényleg sose leszel olyan, mint a kérdésben szereplő lány.
Hány éves vagy? HA nem vagyok indiszkrét, mert mint egy 12 éves úgy viselkedsz.
Van egy olyan sejtésem, hogy vagy kiégett particica lehetsz, vagy olyan ember, akit mindenből kihagytak, kimaradt, mert olyan élhetetlen, kiállhatatlan ostobenkó liba.
Semmi nem sikerül az életben? Ne másokkal foglalkozz, olvass, tanulj te is.
Havonta egyszer jár el bulizni? Bevallom, én meg annyiszor se.
Istenem, nagyon üres kis életed lehet.
I don't want to live on this planet anymore..........
Nem értem a kérdést meg amit alá írtál.:O O.o xD
Nekem amúgy kb.18-21 like szokott lenni a képeimen(kevés ismerősöm is van)és még sem irigylek senkit.de komolyan nem értem ezzel most mit akarsz.xd
(egy évben kettőször megyek bulizni..hahaha )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!