Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szponzor keresés? Támogató?...

Szponzor keresés? Támogató? Többi Lent

Figyelt kérdés

Szponzort keresek olyant akinek nem gond nagy összegű támogatásban részesíteni.

Az összes tartozásom 5 millió Ft, ebbe benne van a végrehajtók benne van a lakás felújítás közüzemi tartozás.

23 Éven keresztül munkáltatók nem alkalmaztak, alkalmi munkából éltem amiből fakadt ez a hatalmas nagy hátralék. Ahhoz hogy újból nullán lehessek szükségem van támogatókra akiknek ez az összeg nem pénz.

Hozzá teszem hogy van állásom de ez a fizetés nem elég ahhoz hogy a számláim kifizessem.

Mindent meg teszek azért hogy elrendezzem,ezeket a dolgokat.

Kérlek titeket tudnátok tanácsot adni hogy mit ajánlotok , ebbe a helyzetben mit tehettek?

2015. nov. 24. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebben mi a szponzorálás?
2015. nov. 24. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Szponzorálás:Én szponzorállak téged,hogy te mint híres/feltörekvő tehetség,az én márkalogómat/kft-met reklámozd saját magadon, autódon stb-n pénzért cserébe.

Te jelenleg kérni akarsz valakitől,aki segíteni tudna.

2015. nov. 24. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Te nem szponzort akarsz, hanem ingyen pénzt.
2015. nov. 24. 16:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Ferre ne ertsetek. Dolgozom. Kemenyem do sok tartozas van es olyan embert keresek aki segit.
2015. nov. 24. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A tartozásaidat senki nem fogja kifizetni helyetted...
2015. nov. 24. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!