Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A pua tanfolyam ér valamit?

A pua tanfolyam ér valamit?

Figyelt kérdés

Van egy egy napos full extrás csajozós tanfolyam 40 ezerért. Nem akarok nevet mondani. A kérdés hogy érdemes-e elvégezni vagy inkább forduljak ismerősökhöz akik jártasak a témában. Nem félek a csajoktól meg semmi ilyesmi társaságba is járok. (munkahely). Csak eddig még semmi érdemleges nem jött össze.

Meg hogy a csajok mit gondolnak az ilyen tanfolyamokról?

2015. nov. 21. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Arról nem tudok nyilatkozni, hogy általában mi a csajok véleménye erről, személy szerint szánalmasnak tartom az ilyesmit.

Nem valódi értékeket ad, csak hamis álarcot tanít meg hordani, amivel felszedhetsz csajokat.

Ha normális kapcsolatra vágysz, akkor csak simán add önmagad, és megtalálod a társad.

Kamu taktikázással nem fogsz tartós kapcsolatra nőt találni.

27/N

2015. nov. 21. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a végére rendezői a 40 ezerrel gazdagabbak lesznek.

Kavartam már puás pasival, ahol azt nyomták bele, hogy az által tarthat meg egy nőt, ha bizonytalanságban tartja (valahogy így fogalmaztak asszem: "éreztesd a nőddel, hogy kellesz más nőknek is. Lássa, hogy kelendő vagy, hogy lecserélhetnéd, ha akarnád, mert ettől jobban fogsz kelleni neki) ha nem kéri ki a véleményét semmiben (ez asszem úgy hangzott a szájukból, hogy: "a nő nem szeret dönteni!!! mutasd meg neki, hogy nálad van a gyeplő, és örökre a tiéd lesz!!) meg még néhány ilyen apróságot. Szerintem látod, hogy miért nem jött össze a kapcsolat.

Ha vannak ismerőseid, inkább azoktól kérj tanácsot szerintem, mert újat a puások sem tudnak mondani (mindennek az alapja az önbizalom, blabla), max irritáló emberi lénnyé formálnak.

2015. nov. 21. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Kb annyit ér, mintha ismeretlenül nekem átutalnád az összeget.

És aki magát adja, de nem kell senkinek, az törődjön bele?

Ja tudom, változzon meg! bla bla bla

2015. nov. 21. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

"Ha normális kapcsolatra vágysz, akkor csak simán add önmagad, és megtalálod a társad."

Ilyen baromságot is csak egy nő írhat! Én egész életemben magamat adtam, és nem vagyok bunkó, nem vagyok udvariatlan, nem vagyok nagyképű, egyszerűen egy az átlagnál kicsit visszahúzódóbb introvertált srác vagyok. 25 éves vagyok, még egyetlen igazi párkapcsolatom sem volt. Ennyit erről az add magad baromságról.

Kérdező, én pedig azt tudom neked mondani, hogy gondold végig, hogy mennyire kell az a 40000 Ft. Ha tudod nélkülözni, lehet, hogy megéri elmenni, én mondjuk nem puara járok, hanem pszichológushoz, de a magánynál minden jobb.

Egyébként a kedves 27 éves, hölgy válasza remekül példázza, hogy egy nőnek mennyire semmit nem kell tennie egy kapcsolatért.

2015. nov. 21. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Harmincas fériként amondó vagyok, egyszer, pár napra beleolvastam, mi a ménkű ez a pua.

Azokra a napokra megvolt az aktuális humorforrásom. Legalább jót röghögtem. De sztem a kitalálói is, mivel jó biznisz... Lehúzás. Van persze benne pár igazság, de inkább féligazságok . Azokat meg nyugodtan le lehet húzni a wc-n.

Kell, hogy önmagát adja az ember. Nekem ráadásul természetes is. De az, h evvel nehéz boldogulni, az a nők többségének alacsony intelligenciaszintjét, és felszínes igényeit mutatja.

Tisztelet a kivételeknek. Keresni kell, amig értelmes, tartalmas lelkű nőre nem akadni, aki szabad és párt keres.

Addig meg dugom a csajokat, ha már tartó kapcsolatnak csak a pénzes izomagy kell a legtöbb nőnek, ami hozzááééásukat persze hevesen tagadnak a nők.

Tudom, h akad néhány nő, akinek értékes lelkű férfi kell. Nos, hát, íme a lehetőség, keressen meg. Bár nem egy nővel találkoztam, aki értelmesnek és tartalmas lelkűnek hitte saját magát. Közel se volt az. Pedig alacsonyak az igényeim.

Nekem nem kétlábonjáró szótár kell, három diplomával.

Hanem NŐ, értelmes nő, tele érzelemmel, és igazságos hozzáállással.

Nem több.

A puát meg tehát olvassátok haszonnal mint vicclap. A neten ingyenesen lehet szemezgetni belőle. Aki meg elmegy a tanfolyamukra, csaló baszógépet csinálnak belőle. Akinek ez kell, hát menjen, és ha még ügyes is, hülyegyereket is csinálnak belőle. Csak így tovább...

2015. nov. 21. 20:43
 6/7 Cucmak válasza:

Hát nem tudom, én a puafesztiválra elmentem, nekem bevált.

Puafesztiválra keress.

Először csak egy kisebb tréningre.

Aztán nagyobbra is. Van barátnőm, mára már nincs szükségem csajozási tanácsokra, mert mindent megtanultam, ami nekem kellett.

6 éve, 20 éves voltam amikor találkoztam az egésszel. Nem hittem benne, de pont ilyen hülye tanácsokat adtak a női ismerőseim: adjam önmagam.

Röhögnöm kell.

Aztán csak elmentem 23 évesen Jimmihez, aki már elég sokat tudott. Van sok képzett trénere is.

Nézd meg, egy előadás is már elég jó 2.000 Ft volt régebben.

2015. nov. 26. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy a viharna ne érne!

Aki tartja annak minden fej 40000Ft-ot ér!

Nekem meg mindig annyi csajom volt amennyi kellett. Néha több! (az is baj)

2015. nov. 26. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!