Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék boldog lenni...

Hogyan tudnék boldog lenni barátok között?

Figyelt kérdés
Sose tudtam megszolalni emberek között és sose tudtam boldog lenni.Ezt meg akarnám változtatni és tanácsokat kérnék!!!!

2015. nov. 15. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszerüen csak szar az a baráti társaságod. Lehet, hogy nem így érzed de valszeg ez van. Velem sokáig az volt, hogy nem éreztem jól magam a baráti társaságomban ( mondjuk velem nem volt az, hogy nem tudtam megszólalni) egy idő után már kínzásnak éltem meg a velük töltött időt és már görcsbe rándult a gyomrom, ha pl jött egy üzi, hogy hivatalos vagyok egy házibuliba... Az elején azt hittem velem van a baj, hogy pánikbeteg lettem aztán rájöttem, hogy rossz emberekkel vagyok körülvéve. Miután erre rájöttem elkezdtem megszüntetni minden kapcsolatot velük. Az elején tök egyedül éreztem magam aztán idővel lettek új barátaim akikkel már jól érzem magam. Azóta már kétszer is meggondolom kit fogadok barátomnak. Sok sikert és remélem jobbra fordul a helyzet :)
2015. nov. 18. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
17/L ez lemaradt. Előző voltam.
2015. nov. 18. 21:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Bocsi de nem tudtál segíteni.

Nem velük van a gond hanem magammal.

2015. nov. 18. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!