Ez ronthat az "imidzsememen"?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy most szeptemberben kezdtem a 9.-et. Ugye új közösség,új környezet,minden. A 3 hónap alatt sikerült elérnem,hogy a lányoktól kapjak egy kis figyelmet. Viszont a fodrászom elszúrta a hajam,nem is kicsit,igazat megvallva most szemen szúrnám magam csak ne kelljen ezt látnom. Azt modnta,hogy 1 hét és visszafog úgy nőni,hogy nézzen ki valahogy,de ezalatt az 1 hét alatt sokat ronthat az "imidzsememen" ?2015. nov. 8. 19:01
1/2 xlAntichristlx válasza:
Hát figyelj, 1 hét az nem sok. Meg most mit tudsz tenni? Visszautazol az időben? Egyébként meg ha ez megváltoztatja bennük a rólad megalkotott képet akkor menjenek a pi*ába. ^^ Figyelj én most növesztem a hajamat, és most nem is hosszú de már nem is rövid, egyszerűen borzalmas. És nekem nem 1 hét kell, hanem másfél év, hogy jó legyen :')
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van,köszi a válaszod :D
2015. nov. 8. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!