17 évesen piálni?
Figyelt kérdés
17/F vagyok,még soha sem ittam. Decemberben lesz egy 2 napos osztálykirándulás, ahol megbeszéltük a fiukkal, hogy beba**unk. Szerintetek 17 évesen még nem korai?2015. okt. 25. 17:56
1/9 anonim válasza:
Eggyáltalán nem. Nem is értem hogy eddig miért nem kezdtél neki. Nagyon sokan már 12 éves koroktul isznak én pl. 13 körül kezdtem el anyamékat se döbbentette le másokat se. És se alkoholista nem lettem se semmi.
2/9 anonim válasza:
Ha annak érzed, az.
Én ennyi idősen már toltam ezerrel, de nem mondanám, hogy alkoholista lett belőlem pedig a múlthéten is ittam vagy 3*, ebből egy volt olyan, h Ko, a másik kettő meg inkább iszogatás.
Azóta meg semmi, nem is tervezem.
Sokan inkább bánatukban lesznek alkeszek.
Szerintem mértékkel belefér, ha isztok pár felest.
3/9 anonim válasza:
Hú én osztálykirándulános úgy beb@$ztam hogy a felettem lévő ágyat majdnem agyonrugdostam xdd
Szóval szerintem nem korai egyáltalán...
4/9 anonim válasza:
Én egyszer megírtam 2 l boroskolat, rá1.5 l energia italt, Ja előtte pár pohár rövidet, azt hazafelé megallitottak a rendőrök h hova megyek egyedül ilyenkor,mondom haza a hídon át, azt elengedték, a hídról leterve sun volt, és kb 30 métert végighanytam a sínen XD a haverom haza se mert vinni, náluk aludtam,chipszel etetett,persze a szobáját is körbe hanytam. XD asszem pont 17 voltam akkor. De nem ez volt az első alkalom. A legelson nem anyamek itattak le,és a kocsma előtti kamionok feküdtem a rohogestol. XD
5/9 anonim válasza:
Megittam*
Am akkor kezdi neki amikor úgy erzed. Senki sem kotelezhet.
7/9 anonim válasza:
Szerintem baromság. Segg részegre inni magad semmi értelme. Egy-két pohárral lehet inni, ha akarsz, mert elég idős vagy. De hulla részegre piálni magad baromság. Nem mondom, hogy ettől függ a további sorsod, neked felmérni a helyzetet. Ha megtudod állni, hogy ne vedelj utána se állandóan, akkor csináld. Csak ne kapj alkoholmérgezést meg ne igyál össze mindenféle kannásbort meg abszintot.
9/9 anonim válasza:
"megbeszéltük( )beba**unk"
Giii Giiii.
Csinálj amit akarsz hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!