Miért ilyenek a lányok?
érdekes nálunk semmi ilyen nem volt 8 osztályos gimiben,se 5-ben,se 8-ban se 12-ben
inkább te vagy valami fogyatékos gyerek szerintem,és ez amit itt leírtál csak megerősíti ezt,inkább a nyelvtanórával foglalkozz ne a lányokkal
megérdemelnél egy-két régimódi férfitanárt
Biológia óra, figyelj:
A menstruációkor van egy nő hormonszintje a legközelebb egy férfi hormonszintjéhez, ekkor a legmagasabb a tesztoszteron, és ekkor alacsonyabb az ösztrogén, mint máskor. Tehát, lehet, hogy mi hisztisek vagyunk menstruációkor a hormonváltozás miatt (meg mert vérben kelünk, vérben fekszünk, drága a betét, összekenjük a nadrágot, és még a hozzád hasonló kis szarzsákok is nyekeregnek) de ti ÁLLANDÓAN ilyenek vagytok. Mindig. Olvasd el mit írtál, úgy hisztizel, mint aki nem kapott Minions happy meal menüt péntek este.
Elolvastam, és arra a következtetésre jutottam, hogy vagy
1) Egy troll vagy, jóval idősebb, mint ami a leírtakból gondolható, és csak azért írsz ilyen hülyeségeket a gyakorira, mert unatkozol és szórakozni akarsz a felháborodott válaszokon (statisztikailag ez a valószínűbb), vagy
2) Tényleg igaz az, amit leírtál (vagyis pontosabban te igaznak hiszed) és egyszerűen csak gyerek vagy még, hogy felfogd, hogy működik a való világ...
De igazából mindegy is, bármelyik is legyen az igazság, ugyanaz a tanácsom a számodra: NŐJ FEL, WAZZE!!!!
A meznesszel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy én is lány vagyok, tudom milyen. Ha nem bírod elviselni a lányokat ebben az állapotban, akkor egyszerűen ne beszélj velük és kész. De szerintem te sem lennél valami derűs, ha konkrétan egy vízesés folyna minden percben a nemi szervedből.
Én amin fennakadtam ebben kérdésben, az a tény, hogy neked az a problémád, hogy nem közölheted egyszerűen egy lánnyal, hogy csúnya és dagadt, mert megsértődik. Már bocsáss meg, kedves kérdező, de mégis mit szólnál ahhoz, hogyha az ember, aki a legtöbbet jelent számodra, közölné veled kerek perec, hogy nem járna veled, mert rusnya vagy. Rosszul esne, ne is mondd, hogy nem érdekelne, hogy menőzz. És elég szomorú, hogy abban, hogy a lány majdnem öngyilkosságot vitt véghez miattad, neked annyi a mondanivalód, hogy idegesítő. És ez tényleg elég gyerekes, sajnálom, nem tudom nagyon máshogy kifejezni. Nem azt mondom, hogy kötelességed járni vele, de ha már közlöd vele, hogy nem akarsz csináld már ember módjára, könyörgöm. Egyszerűen azt mondhattad volna, hogy nem szeretnél és kész, kommentár nélkül. Eléggé sajnálom a lányt, őszintén remélem, hogy talál valakit akit megérdemel.
Nem akarok gonosznak tűnni, ez csak egy őszinte jó tanács: Kérlek, csökkentsd egy kicsit az egódat és próbáld meg egy kicsit mások szemével látni a világot. Nem mindig csak az a fontos, hogy neked jó legyen, más emberek is élnek a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!