Mi a teendő az alábbi esetben?
9Derítsd ki a telefonszámát, majd találj ki valami ütős szivatást.. De frappánsabb lennék mint a telefonba hörgős, pl ha árul valamit azzal kapcsolatban szivatnám, vagy hogy a fusson le (napi 2x) mert meghúzták a kocsiját, vagy rohanjon ki a garázsba (telekre, vikendházhoz) mert betörtek, stb. A lehetőségek sora végtelen. :)
Én ezt tenném.
vaaagy, ha olyan emberek között vagy akiket közösen ismertek, akkor az ő társságukban hozd fel, hogy "jah tééényleg, ez kb olyan mint amikor hónapokig zaklatott valaki eltorzított hanggal, akiről azt sem tudtam, hogy ki de aztán kiderült, hogy te voltál (tegyél hozzá egy megbocsájtó/lenéző nevetést is) látod... (ide a bizonítékot mondod) "
nyilvános alázás :D
Üsd ki 1-2 fogát vagy húzd meg néhányszor a kocsiját.
Bár lehet, hogy eldobható mobillal/simkártyával eljátszanám vele én is a telefonon zaklatósdit.
Kezd el utánozni egyik torzított értelmetlen hangsorozatát amikor pl elkezd beszélni és mond, "jólvan te kis okos zaklató, hagyjuk már".
Nem számít mit mond.
Vagy mikor legközelebb látod kérdezz rá miért csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!