Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki nem dolgozik mit csinál...

Aki nem dolgozik mit csinál egész nap otthon?

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 21:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
19 éves vagyok és másfél hete találtam munkát. Amit csináltam kb 4 hónapon keresztül: Kockultam ( baromi sokat ), motoroztam, sokat zabáltam, hétvégén az estéket az utcán töltöttem haverokkal piálva, ha volt valami házimunka ( fűnyírózás, favágás ) azt megcsináltam. A farkamat annyiszor kivertem, hogy néha már a kezem is zsibbadt. De a napon nagy részét akkor is a gépezés töltötte ki.
2015. okt. 4. 22:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Másfél évig nem dolgoztam egyszer, életem leggondtalanabb időszaka volt. Főleg játszottam, neteztem, olvastam, bicikliztem. Most is életem végéig ellennék ezekkel.
2015. okt. 4. 22:52
 13/24 anonim ***** válasza:

6. vagyok

Kérdésedre a válasz már benne volt szinte.

Emiatt gondolkodom, hogy valamit kéne csinálni csak úgy időtöltésnek. Férfi vagyok amúgy.

2015. okt. 4. 23:10
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
Mosok, főzök, takarítok, a gyerekeimet próbálom kordában tartani.
2015. okt. 4. 23:20
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem szeretem azt,mikor ki kell ugrani kötelezően korán reggel az ágyból,időre elkészülni stb.nem értem ezt valaki miért szereti...pláne,ha kötelező munka vagy iskola miatt...
2015. okt. 5. 02:04
 16/24 anonim ***** válasza:

hát én amikor suliba jártam és nyári szünet vagy csak szünet volt akkor játszottam, programoztam, tanultam, filmeztem, animéztem...

22F

2015. okt. 5. 08:57
 17/24 Leifur válasza:
100%

Szia!

Nagyon érdekes a kérdés. Én amióta csak elkezdtem dolgozni, arra vágyok, hogy ne kelljen :)

Mikor otthon voltam egy műtét utáni lábadozással, és az azzal járó munkanélküliséggel (sajnos fel kellett mondanom miatta), akkor nyelvet tanultam ezerrel. Mikor elkezdtem dolgozni újra, akkor vagy fél évig hozzá se tudtam nyúlni a nyelvekhez, annyit túlóráztam. Nem bántam meg azt az időszakot sem, de szívesebben töltöm az időt olyannal, amit szeretek is csinálni.

Mindamellett sorozatok, filmek, és persze minden nap mozogtam!

2015. okt. 6. 08:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Elmennek a napok, ha semmit nem is csinál az ember... Mármint heverészés, tévé, aztán vége is a napnak. Lehet így is elcseszni az időt.
2015. okt. 7. 20:40
 19/24 Joe.38 ***** válasza:
74%
Reggelinedzès egy azonos idöben azonos dolgot vègezve nem.esem ki a ritmusból. Munka mellett vagy munka helyett ha úgy hozza a sors. Otthon mindig van teendö. Esetleg ha tudod pótold az elmaradt munkàt. Kutyahàz javitàs vagy karnis felfúràs. Stb. Ma igen ma bóven előfordulhat higy munkanèlküli lesz az ember. Lelkileg fel kell kèszülni rá. De az nem azt jelenti tètlen. Hanem azt higy kèszül az ujra. Vagy az elmaradott felqdatokat akkor csinàlja meg.
2015. okt. 10. 05:32
 20/24 attisattis ***** válasza:

Én márciusban mondtam fel a munkahelyemen (37F), pont elegem lett a stresszből meg hogy a sok idiótát kell hallgatni egész nap. Kezdtem agresszivan viselkedni, dühkitöréseim voltak és üvöltöztem a kolégákkal, a főnökömet megfenyegettem...aki ismer az tudja hogy ez egyáltalán nem jellemző rám.

Azóta itthon vagyok és rengeteg dolgom van. Hobbiból főzök pálinkát, a pincébe lassacskán berendezek egy asztalosműhelyet, diófából bútorokat készitek a lakásba, munka közben spanyol nyelvleckéket hallgatok. A kerti munkákat nagyon tudom javasolni, az őszi kertben molyolni fantasztikus, még a gyerekeim is kint vannak velem egész nap, ők is élvezik. Ha nincs kerted, tudsz bérelni is, általában a megművelésért cserében.

2015. okt. 11. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!