Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy átlagos nap mennyi pénz...

Egy átlagos nap mennyi pénz van a pénztárcátokban?

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 15:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kb 10 ezer mindig van nálam.
2015. okt. 3. 16:17
 12/20 anonim ***** válasza:

Autóklub tag,persze.

Sokra mentem volna vele amikor totálkáros kocsit út mellett hagyva mentő vitt el minket,kp egy ezres kb,kórházban nem volt automata se,egy nővérke jóindulatán mult hogy tudtam intézkedni hogy ne vigyék el illetéktelenek a kocsink.

Nem lakik mindenki városban hogy minden utcasarkon legyen automata.

Arrol már nem is beszélve hogy felénk kisebb boltokban nem is lehet kártyával fizetni ( ahol lehet azzal szoktam)

2015. okt. 3. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Én minden héten hazajárok koliból és viszek fel pénzt, kb 5-8 ezer között és péntekre marad kb 1000 ft, így minden nap egyre kevesebb :D
2015. okt. 3. 16:35
 14/20 anonim válasza:
2-3000 Ft
2015. okt. 3. 17:23
 15/20 Sunshinedoll ***** válasza:
2-3000 Ft.
2015. okt. 3. 17:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Nálam olyan 15-20 ezer szokott lenni mostanában
2015. okt. 3. 18:00
 17/20 anonim ***** válasza:

"utóklub tag,persze.

Sokra mentem volna vele amikor totálkáros kocsit út mellett hagyva mentő vitt el minket,kp egy ezres kb,kórházban nem volt automata se,egy nővérke jóindulatán mult hogy tudtam intézkedni hogy ne vigyék el illetéktelenek a kocsink.

Nem lakik mindenki városban hogy minden utcasarkon legyen automata. " vagy felhívtad volna a 188as segélyhívót és rendezik neked mindenféle dráma nélkül

2015. okt. 3. 18:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Igyekszem 5000 forintnál többet nem magamnál tartani, mert mindig attól félek, hogy ellopják vagy elveszítem a pénztárcámat. Ennek viszont az a hátránya, hogy néha kénytelen vagyok kártyával fizetni, azt pedig utálom, mert folyton olyan pénztárgépekbe futok bele, ahol éppen az én kártyám lehúzásánál romlik le a kártyaleolvasó! És akkor át kell cuccolni egy másik pénztárhoz, ott újból beolvastatni mindent... Ahhoz képest, hogy szinte soha nem fizetek kártyával csak kb. évi 1-2 alkalommal, ez sokszor előfordult már velem. :(
2015. okt. 3. 19:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem hordok pénztárcát.
2015. okt. 3. 23:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Általában 20-25k.
2015. okt. 8. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!