Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Furcsa, ha soha nem jarok...

Furcsa, ha soha nem jarok kocsmaba, klubbokba, barokba?

Figyelt kérdés
Szivesen megyek moziba, bowlingozni vagy mashova, de csak azert elmenni valahova hogy igyunk, annak nem latom ertelmet. Neha en is bemegyek egy kv-ra meg beszelgetni, de az mas. Az emberek meg furcsan kerdezik hogy miert nem jarok "szorakozni".
2015. szept. 30. 07:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem teljesen igaz, mert a baratnom miatt neha elmegyunk.
2015. szept. 30. 07:23
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
nem, én se voltam sose, mégis élek.
2015. szept. 30. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nekem sem szorakozas ha kocsmaba kell menni. Az mas, ha osszejon egy barati tarsasag es beulunk valahova mert epp bent vagyunk a varosban es jo lenne meginni valamit mikozben beszelgetunk de csak azert menni, hogy igyuk, annak nem latom ertelmet. Nem vagyok nagy hive az alkoholnak, lehet, hogy te sem, ezert lehet ez.
2015. szept. 30. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Jól teszed.Ne rajtad gazdagodjanak meg a vendéglátósok.Én sem járok, mert nem tehetem meg csak nagy ritkán.
2015. szept. 30. 08:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Én sem vagyok kocsmázós típus. Klubokba meg bárokba se járok. A testvéreim se.

Azok, akik furcsán kérdezik, hogy miért nem jársz ilyen helyekre, az valószínűleg nekik természetes. Ők talán azt hiszik, hogy az élet ilyesfajta szórakozásból áll.

Egyik tesóm mesélte, hogy a volt kolléganője ki volt akadva, hogy vannak olyan emberek, akik elmennek színházba, múzeumba vagy éppen túrázni. Kérdezi a tesóm, miért olyan nagy baj az? Azt felelte, hogy azok haláli unalmasak, a túrázás meg fárasztó. Mire a tesóm mondta mosolyogva, hogy mi (testvérek) legalább hasznosan töltjük az időnket. Szeretünk utazni meg túrázni.

2015. szept. 30. 08:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Kocsmázni nem szoktam.

De időnként beülünk valahova inni, beszélgetni. Nekem nem fura ez sem. Meg az sem, hogy te nem szeretsz.

Bár végül is ez olyan, mint amikor te beülsz kávézni.

Otthon pl. én nem tudok olyan koktélokat, italokat készíteni, amit egy barban vagy étteremben megihatok.

2015. szept. 30. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt tapasztaltam, hogy sok embernek a "szórakozás"=pia, buli. És el sem tudja képzelni hogy másképp is lehet.

Én régebben szerettem beülni és beszélgetni, manapság meg jobban vonzanak az aktív programok, ahol valamit csinálunk is.

2015. szept. 30. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok embernek a kocsma az ivászat egyenlő a szórakozással , kikapcsolódással. Ez az egyik legolcsóbb kikapcsolódási forma, ha jobban belegondolsz. Egy falusi krimóban 2-3000Ft-ból fél hülyére tudod inni magadat. Faluról egy mozi, színház, bowling csak autóval elérhető és csak az útiköltség közelít a "krimós kikapcsolódás" árához.
2015. szept. 30. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:

én azt se értem ahhoz hogy valaki beszélget minek kell egyből inni is?mindenki azt írja hogy nem azért megy hogy igyon hanem hogy beszélgessen és igyon... mintha nem ugyanaz lenne a 2

valamilyen sznoboktól lett ez átvéve tuti,most meg már ez a nagy élet ülünk be dumálni azt vedeljünk

2015. szept. 30. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!