Te most mit csinálsz?
Ez aranyos! És aranyos válaszok is érkeztek, de legjobb az ágy végében üldögélős válasz, mert az már szinte filozófia! :-) Egyébként én is egy fotelban üldögélek egy táblagéppel, és keresgélem azokat a kérdéseket, amelyek úgy tudnék válaszolni, hogy azzal biztosan segítsek legalább valamennyire a kérdezőnek, tehát egy másik embernek. Ja, és forró kakaót szürcsölök... Most meg hopp, felugrott az ölembe a kutya, tehát nem is nagyon tudom folytatni, mert minden áron kutyapuszit akar adni... Naaa, hééé, nemmm szabaddd..
Ó...
Most bosszankodom, hogy nem jó az asztali lámpa, pedig rajzolni szerettem volna még.
Azon gondolkodom, igyak-e pálinkát. Anyám szerint segít majd a bélpanaszaimon...háténnemtom...
Hason fekszem,telefonon írok ide,lehangolva.
Meg azon filózok,hogy csütörtök óta van hányingerem és ilyenkor mennyire szar,hogy kaldnyelő akartam lenni és nincs garatreflexem,mert így meg is marad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!