Beleszrettem egy fiuba. Mit tegyek?
Tavaly kerultunk egy osztályba es mar tavaly szeptember ota nagyon szerelmes vagyok bele. Nem tudom hogy verhetnem ki a fejembol. De tudom ki tetszik neki es nagyon zavar... regebben ossze is vesztunk ezen.. most viszont megismertem egy nagyon aranyos fiut... nagyon tetszik.. de kiderult hogy megeg szoval nem lehet az enyem. Mit tegyek? Hogy tudnam kiverni a fejembol az elsot.. a masik meleg fiubol mar kizavarodtam es annyira nem is tetszett... de a masikba mar tobb mint egy eve szerelmes vagyok... szegitsetek?
14/L
Hirtelen milyen sok homokos kisfiú lett az évek alatt.
Majd megismerkedsz egy újabb fiúval, az majd elfeledteti veled a korábbiakat.
Koszonom a valaszokat
Mindenkinek tetszhet tobb ember de csak az egyiket szeretheti igazan es en az egyiket igazan szeretem... es a masikkal akartam elfelejtettni de nem jott ossze. Egyepkent nagyon kedves fiu.. jo fej vicces de udvariasan. De nem akarom elmondani neki mert tavaly ev elejen megtudta es olyan felfordulas lett es o ink kerult es hanyagolta a beszelgeteseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!