Ciki ha egy lánynak szőrös a keze?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam hogy szőrös a kezem és nem is kicsit... Mindig hosszúujjuban vagyok és nem érzem jól magam emiatt. A borotvát már próbáltam csak rosszabb lett. Epilátor gyanta szóba se jön. Szerintetek ez ciki?2015. szept. 25. 16:00
11/14 anonim válasza:
# 10
De én gondoltam, hogy a kérdező kezén nem szöszi pihék nőnek, hiszen akkor nem zavarná ez a dolog.:)
12/14 anonim válasza:
Az IPL amiket használnak a 90%-ban sz.r, semmire sem jó, úgy van beállítva,vagy sz.r gyártmány.
13/14 anonim válasza:
Bocsi, de légyszi mondjátok el, mi az az ipl? Rákerestem, de butaságok jöttek ki.
14/14 anonim válasza:
egy villanófényes szerkezet, ami véglegesen szőrtelenít.
tudni kell, hogy csak világos bőr sötét szőr párosítással működik.
nekem hatásos és barátnőmnek is. aki azt állítja, hogy semmi haszna, az valószínűleg nem jó bőr és szőrtípusba tartozik.
ahhoz képest megérte megvenni, mert mos élvezem a szőrtelenséget és búcsút mondtam a borotvának.:PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!