Nektek mivel telnek a napjaitok? Hogyan tudnám felpezsdíteni az életemet?
18/L vagyok, nincs túl sok barátom, nem olyan széles a köröm. Esti suliba járok, így a péntek-szombat nekem foglalt, azt Pesten töltöm. Párom van, de vele nem töltök olyan sok időt, pénteken együtt alszunk, és a szombat-vasárnapot is együtt töltjük, de általában olyankor nagyon fáradtak vagyunk (én a suli, ő a munka miatt)
Hétköznap itthon vagyok, dolgozni csak októbertől fogok.
Néha hívnak minket a barátom haverjai csavarogni, de sokszor ahhoz sincs kedvünk, mert ott mindenki lökött :D
Itthon sem történik semmi érdekes. Olyan uncsi az életem, és nem tudom, mivel lehetne felpörgetni. Nem esztelen élményekre gondolok, hanem tényleg izgalmas eseményekre. Sokszor azt érzem, hogy nem tudom kihasználni a lehetőségeimet, amit az élet ad. Pl. Pesten is fent vagyok hétvégén, tényleg nincs időm semmire, de szerintem más ezt 100x jobban kihasználná. A gimis barátnőimmel sem voltunk soha sokat együtt, mások csavarognak erre-arra, minket meg más elsodort egymástól a suli.
Tippek, ötletek, mit csinálhatnék másképp?
18/L
Köszönöm :)

én hétköznap este 6-ra érek haza...
barátnő, munka, filmezés, játék egyedül, online játék haverokkal...
barátnőmmel néha elmegyünk valamerre, vagy haverommal munka ügyben, vagy beülünk dumálni valahova...
22F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!