Titeket nem bosszant, hogy oregek ulnek melletek a tomegkoozlekedesen?
Jelen a gyali 294-es buszon ulok Gyal fele. Megint csak egy oregasszony foglalt helyet mellettem. Akadn nehany szep fiatal lany. Miert nem ok? Mit gondoltok. errol?
27F
engem nem zavar, míg nem pakolja a nyakamba az összes vásárolt holmiját(megtörtént eset)mellém se a jó pasik szoktak leülni:-D
27/N
És mit kezdenél a csajjal, ha melléd ülne? Valószínű semmit, akkor meg nem mindegy? :)
Engem nem zavarnak az öregek többnyire aranyosak, szeretnek beszélgetni.Egy fiatal csak lehuppan melléd és begubózik a világába, nem várom el persze hogy beszélgetést kezdeményezzen velem idegen a buszon, de az ilyen beszélgetős kis öregek kicsit feldobják anapomat,kizökkentenek az idegeskedésből! Lényeg hogy ne legyen haragos vagy büdös.
Engem csupan az szokott zavarni ha a nenike nem tud idoben leszallni, a sofor bezarja az ajtot, elkezdenek vitatkozni hogy alljon meg, nyissa ki az ajtot, es elveszitunk igy 2-3 percet ami altalaban eleg ahhoz hogy elkessek a sulibol
Ülni nem nagyon szoktam, altalaban mar nincs szabad ulohely mikor felszállok
Óvatosan a farbával!
Anyátok/apátok, nagyanyátok/nagyapátok is elveszi a helyet a taknyos kölöktől, aki előtt ott áll az egész élet, most pedig nem tud ülve utazni, nem tud erőt gyűjteni rá!
Ismerős?
Voltunk, mint ti, lesztek, mint mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!