Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Barátnőmnek és nekem ugyan az...

Barátnőmnek és nekem ugyan az a fiú tetszik. Ő kicsit ráakaszkodott, mi legyen?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel elmentünk gyroszozni és megláttunk egy srácot, de nem egyszerre. Neki is tetszik és nekem is. Mindketten nézegettünk, majd mikor elmondtam, hogy nekem az a fiú tetszik rögtön mondta, hogy neki is tetszik.

Barátnőm kitalálta, hogy hívjuk A pasit és a haverját az asztalunkhoz. Így is lett. De a pasi nem a barátnőmre, hanem rám kezdett el nyomulni. Sokat beszélgettünk állva majd, mikor le kellett ülni barátnőm közel ült hozzá és állandóan beszélt a pasinak. Annyira ráakaszkodott, hogy utána egész nap együtt voltak. Pedig mikor én odanéztem, azt láttam, hogy a pasi velem is akar beszélgetni, de barátnőm miatt nem tud. Én addig a haverjával beszélgettem.

A nap vége felé a fiú bejelölt mindkettőnket. Majd barátnőm írt is neki. Azt mondta , hogy neki nagyon tetszik ez a fiú és hogy kell neki.

Mi legyen? Szerintetek írjak rá a fiúra? Mi van ha a fiú elmondja barátnőmnek, hogy ráírtam? És mit csináljak, ha esetleg nem tetszek a fiúnak és kínosan leráz? :S Félek :S

2015. szept. 9. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyomd ki a szemít vagy adj karácsonyra neki tojást.
2015. szept. 9. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezek a tiszta és őszinte tinibarátságok*-*...

Szerintem várj míg a fiú ír. Ha annyira bejöttél neki akkor írni fog, ha meg nem akkor mégsem tetszettél neki

2015. szept. 9. 18:47
 3/4 anonim válasza:

5-6 éve történt egy hasonló eset velem és az egyik barátnőmmel. A tinédzserkorunk köze-vége fele jártunk.

Volt egy társaságunk, aztán csapódott hozzánk 3 fiú (egyik közös barátunk 3 haverja).

Ugye ilyenkor jön az, hogy kinek melyik, kié és miért. Nekem megtetszett az egyik fiú, én is neki. Egész este beszélgettünk, elcsattant egy csók is. Milyen hülye a kis tini ilyenkor? Hát persze, hogy lila köd, se lát se hall. Azt gondoltam, hogy akkor most már tiszta sor mi "járunk".

Hát vártam napokat, heteket, de az a fránya fiú nem írt. Aztán a fent említett barátnőmmel és ezzel a fiúval összefutottam, hát mondanom sem kell, elöntött a düh. Akkor még csak sejtettem, hogy mi is van. Aztán összeültünk a barátnőmmel és egy közös barátnőnkkel, akkor elmondta, hogy ők ugyan együtt vannak. Magamban mondogattam a cifrábbnál-cifrábbakat, aztán "össze is vesztünk". Nagyon haragudtam rá, hiszen tudta nagyon jól, hogy mennyire odáig voltam azért a fiúért.

Idővel a haragból hiányérzet lett, és már nem is volt olyan fontos annak a fiúnak a "szerelme", csak a barátnőm szeretete, és léte.

Megbeszéltük, persze volt még bennem egy kis szálka, de ugyanúgy összejárogattunk, aztán meg vége lett a kapcsolatuknak.

Ma már nagyon jókat nevetünk ezen az időszakon! :)

Ha igazi a barátságod a barátnőddel, nem fog ez a dolog közétek állni, és a legfontosabb, hogy egy fiú miatt csak úgy eldobni egy barátságot badarság, már ha mint említettem igaz barátságról van szó.

A kérdésedre válaszolva:

Én biztosan nem írnék rá, várnék, hogy megtegye ő. Ha annyira mély benyomást keltettél benne úgyis meg fogja tenni. Az viszont, hogy a "láttam, hogy a pasi velem is akar beszélgetni, de barátnőm miatt nem tud" nagy badarság. Ha akart volna beszélni veled megtette volna. Persze nem azt mondom, hogy hidegen hagytad, de -magamból kiindulva- ha én akarok valakivel beszélni, mert tényleg nagyon szimpatikus akkor megteszem. Keresek rá megoldást. Szerintem várj. Ha akar, akkor úgyis fog írni neked! :) Nem beszélve arról, hogy megkíméled magad a kínos helyzettől, ha mégsem........

De újra kihangsúlyozom, ez csak az én véleményem, ÉN így csinálnám.

2015. szept. 10. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd a pasi eldönti, hogy melyikőtöket akarja. Bár most elég jó helyzetben van, mert mindkettőtöket simán megdughatná, és ti még össze is vesznétek rajta egymással :D
2015. szept. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!