Veletek már történt cikis dolog? Ha igen elmondjátok?
Ez még általános suliban történt velem:
Az osztályban mi lányok kitaláltuk, hogy egyik napon mind szoknyában megyünk iskolába. Meg is történt, a megbeszélt napon szoknyában jelentünk meg a suliban. Azon a héten pont én voltam a hetes egy fiúval, aki kikönyörögte, hogy hagy maradhasson bent szünetben a haverjaival. Így is lett, még a fiúk gubbasztottak a padoknál, én elhatároztam, hogy letörlöm a táblát. Mikor felálltam a padtól, már éreztem, hogy valami nincs rendben, olyan érzésem volt, mint ha valami nedves dologra ültem volna. Nem törődtem ezzel, kimentem a táblához, nyugodtan törölgettem, mikor halk kuncogást, majd 1-2 percre rá hangos nevetést hallok magam mögül. A fiúk röhögtek, sírva csapkodták az asztalt, én meg nem tudtam miért. Aztán az egyik kibökte, hogy nézzek a lábamra. Fú, hátulról, a combon tiszta vér volt, amitől átázott a világos szoknya, sőt akkor már a lábamon is folyt le a vér, a 6 fiú meg csak röhögve nézte.
Akkoriban nagyon tragikusan fogtam fel ezt az esetet, de mára már csak röhögök rajta. :D
(De azért azokat a fiúkat máig kerülöm xD)
1 válasszoló woow
2 válasszoló sajnos balesetek megtörténnek és szinte mimdig a legrosszabbkor jön meg:)
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Nekem talán ez:
Városi uszodába voltam haverokkal.Szép kis fogadást kötöttünk is kint, hogy ki mer ugrani egy hasast. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a városba van ilyen magasabb ugró izé. Nah értitek. Én mondom jó legyen. Nah a vízbe érkezéskor két probléma ötlött meg bennem.
1. Nagyon, de nagyon éget a hasam.
2. Kicsit fura érzésem volt, mintha hidegebb lenne.
Nah kimásztam a vízből hverjaim nevetek. Csajok csak néztek lefelé. Egyik odakiabálta: Téged aztán lent is megáldott isten.
Ekkor vettem észre, hogy szétszakadt a gatyám és darabokba volt rajtam úgy, hogy csak ott nem volt ahol kellett volna. Nah mindegy én a h*lye fejemel elmentem egy törölközőért azt h*lye fejemmel úgy mentem ki az uszoda előtti üzletbe, hogy csak a törölközőt tekertem magam köré. csak kétszer esett le a boltba....
De így utólag már örülök neki mert ekkor voltam 14 és ezután követően azzal a csajjal vesztetem el aki odaszólt.
Érdekes, hogy több, mint egy évet kibírt így mellettem.
Egy ideig ezt a történetet cikinek éreztem, de most már csak néha jót nevetek rajta haverjaimal. Azért a haverjaimnak a történetről még megvannak a képeik mert a teló már akkor is mindenki kezébe ot volt :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!