Szeretnek tancolni de felek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Baratnoim is jarnak tancra egy csoportba es nekem is nagyon megtetszett:)
De meg nem jelentkeztem mert nagyon szegyenlos vagyok.
Attol felek hogy ugye "uj lany" es mindenki gondolom nezne,es nem szeretem.Mit tanacsoltok?Es attol is felek hogy elrontok valamit.
2015. aug. 23. 20:53
1/3 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy ez hiphop.A tanc tanarom (a sulinba kotelezo a nemet tanc) es azt mondja jol tancolok.De en nem tudom (innen is latszodik a "nagy" onbizalmam
2015. aug. 23. 20:58
2/3 anonim válasza:
Ne foglakozz velük, ha nagyon feltünően néznek akkor kivancsi lennek, hogy o elsore mennyire volt ugyes. Ne foglalkozz vele. En is ilyen vagyok, és tudom mondani konnyu, de probald meg ugy elvezni a tancot, hogy csak arra gondolj, hogy magadnak megfelej. :) Sorstars ;).
3/3 A kérdező kommentje:
Koszom :)
Megnyugtattot
2015. aug. 23. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!