Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért lehet ez? Tippek? :D...

Miért lehet ez? Tippek? :D elég fura.

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy felvágásról és hasonló dolgokról szó sincs, ezek tények biztos alappal.

Nekem mindig önértékelési problémáim voltak, hol szépnek látom magam, hol átlagosnak, hol csúnyának...

Rengeteg ember dicsér, idegenek is, utcán rengetegen megnéznek. Azt mondják különlegesen szép vagyok. Ápolt vagyok emellett, foglalkozok a külsőmmel.(nem, nincs műkörmöm és szolis bőröm, nem így értem) Tehát a lényeg annyi, hogy a többség szerint jóval az átlag felett vagyok.

Nos, vannak a barátnőim, akik átlagosak. Nem gonoszságból, ezek egyszerűen tények. Csinosak, de ennyi, semmi különös. Mégis mindig náluk próbálkozik mindenki, velem senki nem próbál ismerkedni. Ha velük vagyok biztos, hogy velük akarnak majd ismerkedni, nem velem. Rám szinte soha nem mozdul senki :D

Olyan válaszokat nem kérek, hogy mekkora beképzelt pnci vagyok , mert nem az a kérdés lényege, én nem is azt gondolom magamról, amit leírtam. Légyszi azt se firtassátok hogy nem így van amiket leírtam..ha nem hiszitek el, akkor vagy vissza gomb, vagy próbáljátok meg úgy válaszolni, mintha ezek kész tények lennének :D Köszönöm!:)

2015. aug. 20. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2015. aug. 20. 14:58
 2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy túl nehéz prédának tűnsz. Bár nálam bezavarnak az önértékelési gondok, de ha én meglátok egy gyönyörű lányt, az első gondolatom (illetve a második, mert az első az, hogy "de jól néz ki, vajon emberileg is ennyire tetszene?") az, hogy nem bírnám elviselni a stresszt, hogy folyamatosan rámozdulnak mások, akár épp vele vagyok valahol, akár nem.
2015. aug. 20. 15:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Bocsi a konkrét kédés lemaradt, de csak annyi lenne, hogy szerintetek miért van ez?

Második, koszonom a válaszod :)

2015. aug. 20. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet úgy gondolják a pasi, hogy mivel ennyire szép vagy, nem lesznek neked megfelelők, túl sok lenne az elvárásod, nehéz préda lennél, ahogy itt vki írta.

Egy átlagos v kicsit esetleg csúnyább lány meg örül, ha megtetszik egy pasinak és könnyebb felszedni.

Gondolom...nem tudom...nő vagyok :)

2015. aug. 20. 15:39
 5/5 anonim válasza:
Szerintem sokat segítene, ha te kezdeményeznél.
2015. aug. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!