Ti mit reagálnátok?
Kezdjük azzal, hogy rúdtáncolok. Amikor elmondtam a barátaimnak, elég érdekesen reagáltak rá. Azaz, elősször nem vették komolyan, nevettek, miután leesett nekik hogy komolyan beszélek, sértő megjegyzéseket tettek. A kérdésem az hogy Ti hogyan reagálnátok erre, illetve az hogy a jövendőbeli osztálytársaimnak, (legalábbis akikkel szorosabb lesz a kapcsolat) elmondjam -e nekik, vagy teljesen felesleges?
Kérlek komoly válaszokat adjatok, és ha lehet kort és nemet is írjatok.
14/L
A rúdtánc nagyon kemény sport, hihetetlen izomzat és testi erő kell hozzá. Hihetetlen, hogy ezt ilyen fiatalon csinálod.:) Ráadásul elég szép, látványos is és jó alakod lesz tőle. Szóval sok pozitívuma van, csak a te(mi) korosztályod szeret mindenből hű de nagy poénokat kreálni.
Szerintem csak tényleg a barátaidnak, hozzád közelállóknak mondd el, ha akarod. Persze, ha nyíltan rákérdeznek, nem kell tagadni, légy rá büszke!:)
Én már láttam rúdtáncosokat gyakorolni az fitness teremben, ahova járok. Nagyon kemény!
Úgyhogy én tudom, hogy ez nem a bárokban riszáló meztelen csajokat jelenti.
Le a kalappal, az nagyon durva sport, tényleg iszonyat erő kell hozzá.
Egyébként én nem mondanám el egyből az osztálytársaimnak, mert tudod milyenek a tizenévesek: egyből mindenben a szexet meg a kéjelgést látják. Ez ilyen életkori sajátosság. Ha azt mondanád, hogy salsázol, abban is csak a csípőriszát látnák, érted...
Majd azoknak mondd el, akikkel tényleg összebarátkozol, nem kell minden jöttmentet beavatni.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!