Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan hat rád ismerőseidre...

Hogyan hat rád ismerőseidre az alkohol fogyasztás?

Figyelt kérdés
Hogy miért kérdezem. Mert számos furcsa reakciót tapasztaltam már.
2015. aug. 15. 19:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Hogy miért kérdezem?* Mert számos furcsa reakciót tapasztaltam már.
2015. aug. 15. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én általában megtanulok táncolni és énekelni. Aztán ki vagyok ütve

Ismerőseim általában nem tudják magukról hol vannak, és csak ülnek merengenek a semmibe

2015. aug. 15. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Van egy-két ismerősöm, akik ilyenkor sajnos agresszívvá válnak.

Felhoznak régi sérelmeket, illetve ha pl. véletlen a lábukra lépsz, akkor azt már úgy kezelik, mintha meg akartad volna őket ölni.

Én személy szerint álmos leszek nagyon hamar és elalszom.

2015. aug. 15. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Én próbálok mindenkivel összehaverkodni, akivel nem megy, annál pedig keménykedni próbálok.

Haverjaim általában csajoznak ilyenkor, bár néha elég durva módon. :D

Ami érdekes, hogy én akármennyire is kiütöm magam, mindig legalább nagyjából emlékszem a dolgokra, míg a haverjaimnak már egy-két felestől kiesnek meghatározó dolgok.

2015. aug. 15. 20:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat várok még többet azért!

# 3 Én is álmos leszek és elalszom - alkohol mennyiségtől függően - bár én csak 3-6 óra múlva kezdődően, addig semmi jele bármennyit is iszok meg.

#3 Nálad sincs más hatása?

Egy gyerekkori barátomnak a két lába, aztán a két keze bénul le, de nem érez más és nem is látni rajta. Csoda, hogy még nem pisilt így be.

Egy másik gyerekkori barátom meg mindenkitől elnézést kér ok nélkül.

2015. aug. 15. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem változékony lesz a kedvem. Először érzem, hogy "hú de jó zsibbad mindenem", nagyon jó kedvem lesz és majdnem mindenre vevő vagyok, minden viccesebb, mindenki barát, de aki csúnyán néz, az elmehet a 3,14csába. Ez nem tart soká, utána nagyon kinyúlok és álmos leszek, sokszor leülök valahova és a fejemet leteszem.

Egyik barátom minden baromságot csinál, táncol, énekel, és közben nyúlik mint egy amőba. Egy másik ismerősöm alapból kötekedős meg keménykedő de olyankor még jobban megnő az arca és azt csinál amit akar és kötekedik.

2015. aug. 15. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Rám nagyon negatívan hat, éppen ezért nem is iszok, egy, extra ritkán max. két sör a limit és annyi. Egy sörtől ellazulok, oldottabb leszek, de ha többet iszok szinte mindent bántásként érzékelek és akár agresszívvé is válhatok, bár ez nem gyakori (vagyis ez a portál pont az :-) ). Általában megiszok egy sört nagyon lassan és utána narancslevet, körtelevet iszok, van amikor söröskorsóban. Ez vicces meg finom is és megmarad az ellazult, sokak szerint kedves állapotom.
2015. okt. 16. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!