Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Facebookon hány éves kortól...

Facebookon hány éves kortól lehet regisztrálni?

Figyelt kérdés

2015. aug. 8. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
13
2015. aug. 8. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
régen ugy volt hogy 14 de szerintem ma már nincs korhatár de szerintem az a legbölcsebb hogy aki eddig meg volt nélküle az bírja ki valahogy... a rendőrség meg az egyéb hivatali szervek végig látják kivel mit beszélsz... hozzáférésük van mindenhez... és ez nem összeesküvés elmélet ezek tények...
2015. aug. 8. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
11%

Inkább úgy lenne értelmes a kérdés, hogy hány éves kortól AJÁNLOTT.

Mivel igazából mostanra nincs korhatár, ráadásul olyan születési dátumot pötyögsz be, ami neked tetszik, ezért semmi értelme ennek, hogy hány éves kortól lehet...

Szerintem 14-15 éves kortól ajánlatos, de igazából te döntésed.

2015. aug. 8. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ma már az óvodás is rajta van!
2015. aug. 9. 07:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Ok köszi de én az igazi születési dátumokat szeretném beírni. De ha nincs korhatár akkor jó.
2015. aug. 9. 11:24
 6/6 anonim válasza:

Registration and Account Security

Facebook users provide their real names and information, and we need your help to keep it that way. Here are some commitments you make to us relating to registering and maintaining the security of your account:

...

4. "You will not use Facebook if you are under 13."

...

Szóval 13 alatt nem lehetne elvileg. Gyakorlatilag meg teli van 7-8 évesekkel is, hamis adatok megadásával. Lássuk be, ezt hivatalos iratok kérésének hiányában nehéz szűrni.

2015. aug. 9. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!