Ha az osztályom "elkönyvelt" csendes, félénk, visszahúzódónak, akkor már nem tudok megváltozni a szemükben?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 22:33
1/5 anonim válasza:
Dehogynem, bár én meglátásom szerint ez a kortól is függ de mindenképpen lehetséges. Saját tapasztalatból mondom, egyszerűen vannak olyan emberek akiknek több idő kell, hogy megnyíljanak, ezt szerintem az osztálytársaid is megértik ha elég érettek.
2/5 anonim válasza:
De,megtudsz változni a szemükben,de ehhez sztem látványos,nagy átalakulás kell,nem feltétlenül külsőre értem,de ott van pl.: miley cyrus... és a környezetemben is vannak ilyen emberek, meg tudsz változni a szemükben,ha teszel érte.
3/5 A kérdező kommentje:
egyébként 16/L vagyok. És pl. mit lehetne csinálni hogy ne ezt lássák, mert megakarok változni?
2015. aug. 6. 22:49
4/5 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen vagy, akkor ne remélj nagy átalakulást.
Nekem némi javulás is évekbe telt, amiről a gimis osztálytársaim nem is tudnak. Csak én tudom mennyit változtam. Az új ismerőseim nyilván más emberként ismernek, mint a gimis osztálytársak.
5/5 eznemlényeges válasza:
Próbálj egy csendesebb fiút találni, és próbálj beszélgetni vele(szonte 100% hogy beszélgetni fog veled). És minden nap próbálj egyre többet beszélni vele, barátkozni. Aztán az osztályod/ barátnőid is látni fogják, hogy beszélgetsz valakivel, felszabadultan, és már meg is változott a véleményük.És azért felszabadultan, mert mi csendesebb emberek megértjük egymást a legtöbb esetben, hiszen szinte mindenkit csúfoltak e tulajdonsága miatt.(15/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!