Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ri. Ncozzák, szajházzák...

Miért ri. Ncozzák, szajházzák le a menő lányokat?

Figyelt kérdés

Őszinte kérdés! Na most akkor vegyünk engem.. Pontosan olyan vagyok mint az oldalon emlegetett menő lányok..

IPhone, drága ruhák, smink (púder, szempillaspiral,bronzosito), rengeteg baratom van es mindenki tudja ki vagyok stb.. Igen egy tipikus menő csaj vagyok.. Sot tomegcikk is lehetek mert nem erőltetem hogy jajj én egyedi ruhákat hordok mert nekem van egyenisegem.. Ha én jol erzem magam ezekben a ruhákban akkor mi a baj vele? De hogy rib.nc??! Igen szoktam bulizni, de meg soha nem fetrengtem a sajat hanyasomban a varos kellős közepén... Igen cigizek. Oljetek meg, mert ügye nem csinalja ezt a tinik fele, en nem csinalhatok hülyeségeket... Igen pasizni is szoktam.. Egy baratom volt es szűz vagyok... De ugy flortolgetek vagy kavarok néha szamomra szimpatikus emberekkel.. Na es? 30 évesen kezdjek tapasztalatot szerezni? Ugyanmar... Mindenki mondja hogy h.lye p.csa igy meg ugy. Kitűnő tanuló vagyok es ezert sokat gurizek. Ki kérem magamnak!

Tehat arra lennek kivancsi hogy a hozzam hasonlo népszerű meg menő meg nemtudommilyen lányok miert ribik? Igen vannak ribizlik, de ezek nem a meno lányok.. Azok a bizonyos csendes lányok ugyanolyanok lehetnek.. Es most nem a dosa Fanni fele példákra vagyok kivancsi.. Mire fel az általánosítás?? Miert utal vagy haragszik ram, ítél el valaki azert mert a szüleik dolgoznak es szerintem teljesen érthető módon ram költik a pénzüket es mert szeretnek az emberek? Miert? Nem ertem.. : (

2015. aug. 5. 20:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Irigy lenni? A magadfajtákra? :D Na ne nevettessetek már! :'D

Kirívó ruhák, eleve ezek után csodálkoztok ha leribizliznek? Ebből csak az jön le egy férfinek vagy bárkinek is, aki minimálisan erkölcsös, hogy kínáljátok magatokat. Aztán sírtok, hogy ti csak "arra" kelletek a pasiknak. "Sok barátod van..." Meddig vannak ezek melletted? Ameddig "menő" vagy? Nem menő ám anyuci-apuci pénzével felvágni, inkább olyan elkényeztetett kisgyerekes. :D Szánalmas, szegényes értékrendje van a hozzád hasonlóaknak, ha egyáltalán van ebben bármilyen "érték". Legfeljebb a felszínesség játszik. Ha a szüleiddel netán történne valami, veled mi lenne, hmm? Az önellátásod valahol mélyen a nulla alatt lehet, mert mindig mindent megkapsz és megcsinálnak helyetted. Aki megdolgozik azért az Iphone-ért, megveszi a SAJÁT pénzén, na olyannak van joga büszke lenni rá! Mondhatom "menők" vagytok, nincs másra felvágni, mint a szüleitek pénzére... :'D A jegyeid meg nem mentségek rá, hogy elkényeztetett és öntelt vagy... Most biztos beletiportam a lelkecskédbe ha egyáltalán van olyanod, de ez a fájdalmas igazság... Nézz magadba...

17/L

2015. aug. 5. 22:28
 12/22 A kérdező kommentje:

Csak annyit mondok hogy az egy fokkal sem jobb amikor valaki "egyéni" stílust kepvisel, ahogy azt mindig tanacsoljak.. Ezzel csak felkelti a figyelmet.. Ugyanaz mintha divatos ruhákban jarna.. Álszent.

Es ha ez a dolog Ennyire rossz es én egy lelketlen tomegcikk vagyok.. Akkor miert érkezik ide is kérdések tucatja arrol, hogy hogyan lehetnenek olyanok mint a "menők"..?

De persze én egy szornyeteg vagyok... Hmm.. Viccesek vagytok : )

2015. aug. 6. 00:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért"utálnak", mert menőnek érzed magad attól, hogy IPhone-d van és drága ruháid. Ettől még nem leszel menő.
2015. aug. 6. 00:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"Csak annyit mondok hogy az egy fokkal sem jobb amikor valaki "egyéni" stílust kepvisel, ahogy azt mindig tanacsoljak.. Ezzel csak felkelti a figyelmet.. Ugyanaz mintha divatos ruhákban jarna.. Álszent."

Felkelti a figyelmet, de nem úgy, hogy "Nézd ez is egy olyan lány, jó lenne mára", hanem "Nézd már ez más mint a többi, gyere már oda velem" típusú, és, hogy álszent? Ugyan miért?

"Es ha ez a dolog Ennyire rossz es én egy lelketlen tomegcikk vagyok.. Akkor miert érkezik ide is kérdések tucatja arrol, hogy hogyan lehetnenek olyanok mint a "menők"..?"

Mert sok a hülye aki még nem nőtt fel, és nem tudja azt, hogy mindenki úgymond "menő" csak másmilyen nézetből.

2015. aug. 6. 00:43
 15/22 csingilingg84 ***** válasza:
100%
"Csak annyit mondok hogy az egy fokkal sem jobb amikor valaki "egyéni" stílust kepvisel, ahogy azt mindig tanacsoljak.. Ezzel csak felkelti a figyelmet.. Ugyanaz mintha divatos ruhákban jarna.. Álszent." Már ne is haragudj (most kapcsolódok be a beszélgetésbe), de miért lennék álszent azért, mert azt hordok, ami nekem tetszik? Kinek mi a divatos én aztán nem szólok bele- sok baj van ezzel a világgal, de ez más téma-, de ha valaki egyszerűen azért csinál magából bohócot, hogy a divatos ruhákat húzza magára, nem tudom elfogadni. Nem azt mondom, adok én magamra, de az óriási divathullámból kiválogatom azokat, amik igenis jól állnak nekem(elég ritka!!). Igazság szerint ezért is kerestem magamnak varrónőt, mert magamnak nem tudom megvarrni azokat a ruhákat, amik kipattannak a fejemből. Talán ezért van az, hogy sosem neveztek divatmajomnak, mert a saját egyéniségemet vittem bele az ötleteimbe és ezzel együtt a ruháimba is. És hogy miért? Nem azért, amivel vádolsz minket..."figyelemért", persze hogyne... Nincs szükségem méregdrága ruhákra, hogy észre vegyenek, mert van egyéniségem és olyan kisugárzásom, ami a porcelánra vakolt lányoknak sosem lesz..és tudod mit? Büszke is vagyok magamra, hogy erős vagyok, és sosem hódoltam be a divathullámoknak és nem kell a szekrényemet minden szezon végén töküresre ürítenem...mondván, hogy "kiment a divatból". De nyilván nem is érdekel senki véleménye, mert a te szemedben mi vagyunk a szarok, és a társadalom is ezt sulykolja...vegyél össze minden szart, mert mert a celebek ezt viselik a kifutókon, mert a modellek is ezt hordják... Gratulálok, hogy ezek az emberek vannak a "hatalmon", és hogy mindent ez a kibe****rt pénz irányít...édes istenem!
2015. aug. 6. 10:19
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Ha jól érzed magad úgy ahogy vagy, miért érdekel mások véleménye?
2015. aug. 6. 14:03
 17/22 anonim ***** válasza:

Mert a többségük agyi teljesítménye, - mint például neked is, kedves Hölgyike - a béka büdös p*csája alatt van, és azt hiszi, hogy ő igazán vonzó, isteni, fenségesen csinos, menő, és okos.

Mindenen képesek vagytok nevetni, nem becsülitek a szüleitek pénzét.

Attól, hogy kitűnő tanuló vagy kicsim, az nem azt jelenti, hogy intelligens vagy.

Az intelligencia egy szinten ott kezdődik, hogy képes vagy elvonatkoztatni az idióta stílusirányzatoktól, a majomkodó kortársaidtól, és létrehozod gyakorlatilag Magadat, az igazi nagybetűs Énedet.

Ott rontottad el magad - a kérdésen kívül - hogy "rengeteg baratom van es mindenki tudja ki vagyok"

Na, én nem!

Tipikus mai tini vagy, aki azt hiszi, övé a világ.

Majd eljön az idő kislányom, amikor majd nem lesz anyukád, meg apukád, aki megvenné neked ezt a "menőséget".

2015. szept. 4. 23:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Majd eljön az idő kislányom, amikor majd nem lesz anyukád, meg apukád, aki megvenné neked ezt a "menőséget"."

Nem akarlak elkeseríteni, de az ilyen nőnek büdös a munka ezért, márt fiatalon rácuppan a környék leggazdagabb hapsijára. Ha nincs anyuci-apuci, akkor ott lesz a balek férje.Sz ilyen kérdezőhöz hasonló értéktelen nő soha semmit nem fog megtenni önerőből. Fogja a külsejét, a szépségét és úgy használja ki és gázol át az embereken maga körül, ahogy tud, mert ennyit ér. Másokon élősködik, mint a kullancs.

2015. szept. 5. 23:19
 19/22 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki (majdnem mindenki) támadja a kérdezőt, de BIZONYOS DOLGOKBAN meg kell védenem.

Én is többre tartom az egyéniséget. De egyes válaszolók azt olvasták, amit szerettek volna. Celebek majmolásáról nem volt szó. És sehol sem esett szó kihívó ruhákról. Drága ruhákról esett szó, de drága lehet egy sál meg egy bugyi is, nem volt szó arról, hogy ki van vágva a ruhája. A smink (púder, szempillaspirál) még nem is annyira rossz, ha TÉNYLEG csak ennyi a napi smink, és ha tényleg szempillaspirálról beszélünk, nem pedig mondjuk műszempilláról. Ennél még én is jobban sminkelem magam(rúzs, alapozó, korrektor, szempillaspirál), de ma is megjegyezte egy másik lány nekem, hogy " te nem vagy az a sminkelős", és máskor is volt, hogy azt hitték, nem vagyok kisminkelve. A jó sminknek ugyanis nem az a lényege, hogy látszódjon, hanem, hogy elfedje a hibákat, illetve némi karaktert kölcsönözzön az arcnak. Iphone... A lánynem állította, hogy menőzik az iPhone-jával, itt a kérdésben természetes, hogy megemlített, hiszen ezekről a dolgokról kellett szót említenie.

Sok barátja van: ha tényleg, akkor oké. Valaki belekötött, hogy ezek meddig maradnak mellette. Nos, ezt akárkitől lehet kérdezni. Akinek kevés van, annak sem biztos, hogy sok lesz. Pont tegnap mesélte nekem egy lány, hogy az a baja, hogy nem tudja megtartani a barátságait. Kicsit se menő vagy gazdag vagy akármi a lány. Kifejezetten intelligens, de ő is azt panazsolta, hogy a különböző iskolák kijárása után elmúlnak a barátságai. Szóval ez mással is megeshet. Annyi igazi barátja pedig a kérdezőnek is lehet, amennyi egy szürke kisegérnek végül marad.

Aki ilyet ír neki, hogy nincs lelke ("lelkecskédet, ha egyáltalán van olyanod"), az egy közönséges, primitív ember, és lehet, hogy amiket ír, azok igaz dolgok, de a stílus (is) igazzá teszi, amit mondunk (hiszen ti is leírtátok, hogy a kérdezőt komolyabban lehetne venni jó helyesírással). Ez szerintem pedig szörnyen primitív, mármint így beszélni mással.

A kérdezőhöz:

- szerintem egyéniséged akkor lesz, ha nem a ruháidban találod meg azokat, hanem a gondolkodásodban: mi érdekel, és egyes kérdésekben milyen véleményt/nézetet vallasz

- ha a barátaid valóban barátok, és nem haverok, akkor van okod örülni. ha magadért szeretnek,és nem azért, mert menő vagy, akkor szintén. de a te esetedben erre is gondolni kell.

- flörtölsz. nem igazán lehet ennyi alapján eldönteni: lehet, hogy tényleg könnyen odaadod magad, de lehet, hogy csal megszólalt a szexizmus a válaszadókban, hogy egy nő csábítgasson el férfiakat. Az én véleményem erről a következő:

az a lány, aki lefekszik (vagy csak egyén "kisebb" szolgáltatást nyújt fiúknak), mert azt hiszi, itt az ideje, vagy hogy elég érett hozzá, vagy hogy ettől menő lesz, vagy ettől észreveszik, vagy azt hiszi, ezt kell tennie egy nőnek, vagy csak ezt tudja nyújtani, semmi mást stb., az egy ri...., ellenben, az a nő, aki nem azért fekszik le több férfival, mert flörtöl velük, hanem azért, mert szereti őket, tetszenek neki, azzal szerintem nincs baj. nem csak a férfiaknak szabad szoknyavadásznak lenni, a nők is élvezhetik az életet, pl. egy Samantha a Sex és new yorkban sohasem azért feküdt le férfiakkal, hogy bárki előtt kitűnjön ezzel, hanem mert neki így tetszett a dolog. Nem azért, hogy menő legyen, vagy mert azt gondolta, így majd megszerzi őket. Ő maga sem akart többet, csak egyéjszakás kapcsolatot, élvezte ezeket, és nem pedig odaadta magát, reménykedve, hogy több is lesz. Én őt nem tartom ri...-nak. Hangsúlyozom: ő egy NŐ, nem egy LÁNY, amit itt leírtam, az bizonyos életkoron felül érvényes. Azt írod, szűz vagy, ami jó, de nem tudjuk a korodat.

- azzal is egyetértek, hogy a szüleid nyilván próbálnak téged támogatni, ezzel nincs baj. A baj akkor van, ha te azt hiszed, ettől bármiben jobb vagy másoknál, vagy beszólsz azoknak, akiknek nincs ennyi.

- Azt fölösleges hinned, hogy irigyek rád-. Inkább csak van egy reflexszerű válaszreakció: pl. a lányok elhiszik, hogy az a normális, ha a fiúk csajozhatnak, ők meg nem, különben ri-bancok, a fiúk pedig midnen lányt leri----coznak, aki nem velük jött össze, hanem inkább Gipsz Jakabbal. Ettől függetlenül még lehet igazuk, csak mondom, hogy sokszor ez áll a dolog mögött.

- Cigizel, ez baj. Az sem mentség, hogy mások is csinálnak ilyet. Pláne, mivel magad írod, hogy helytelen. Ez valóban arra utal, hogy menő akarsz lenni rossz eszközökkel.

- Kitűnő vagy. Ez tök jó. Valaki írta, hogy gimis baromságokat magolsz. Ez megint ilyen "szóljunk be neki" jellegű dolog. Ha valaki kitűnő, akkor az fizikából is az, nem csak a bemagolós dolgokból, ezt vegyük észre. Aki kitűnő, az jó sportból, művészetből, reálból és humánból. De nyilván nem mindegy a suli sem, hogy hol. Ugyanakkor ismertem én kitűnőket, akik tényleg pi----ák ettől függetlenül, mert nem az IQ-juk hiányzott, hanem az érzelmi intelligenciájuk: másokat csúfoltak stb.

Végső megállapításom: hogy alig tudunk bármit a kérdezőről, de mindenki szívesen jött ide fröcsögni.

22/N

2015. szept. 9. 22:27
 20/22 anonim ***** válasza:

* hogy egy nő csábítgasson el férfiakat.

NE csábítgasson, bocsánat, pont ez maradt ki

2015. szept. 9. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!