Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Anya nem jött haza a munkából!...

Anya nem jött haza a munkából! Egész nap nem tudunk róla semmit!(? )

Figyelt kérdés
Reggel elment dolgozni, nem hivogattuk, nem zavartuk - dolgozott! 8kor vegeznie kellett, de van mikor +meg egy orat bent van beszelget stb.. DE (!) ezek utan hivogattuk, irtunk a fonokenek de semmi! Nem reagal a hivasokra, nincs kikapcsolva egyszeruen csak nem veszi fel! Nincs rezgon mert reggel allitottam be neki, hogy ne rezgon legyen. Tehat azota nem tudunk rola semmit! Mit csinaljunk? Meddig vajunk! Mikor hivhatjuk a rendoroket?

2015. júl. 30. 00:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Isteneeem.. Ne erezd rosszul magad!! Koszonom mindenkinek nagyon. Haza ert, nincs semmi baja hala istennek!!!
2015. júl. 30. 00:56
 22/29 anonim ***** válasza:

Őszintén örülök neki :)

Jó éjt!

2015. júl. 30. 00:58
 23/29 anonim ***** válasza:
83%
Na is mi volt a késés oka és miért nem hívott?
2015. júl. 30. 01:00
 24/29 anonim ***** válasza:

Ennek igazán örülök! :)

Látod, sokszor nagyobb az ijedtség, mint a probléma. Mi történt, amiért csak most jött?

2015. júl. 30. 01:12
 25/29 anonim ***** válasza:
Miért kellett beállítani, hogy ne legyen rezgőn a mobilja? Szerintem csak pasizott.
2015. júl. 30. 01:16
 26/29 anonim ***** válasza:

Na egy jó hír éjjelre! Örülök neki! :)

Mi volt, ha kérdezhetem?

2015. júl. 30. 01:21
 27/29 anonim ***** válasza:
74%

13-as vagyok.

Nem tudom miért lettem lepontozva.

1, A rendőrök felnőttet (tehát 18. életévét betöltött embert) csak 24 óra után kezdenek el keresni. Sajnos tapasztalatból beszélek, volt benne részem.

2, Igenis fel kell hívni az összes ismerőst, rokont ilyenkor, hátha tud valaki valamit. Főleg ha olyan valaki tűnt el, aki nem szokott késni, ha mégis, akkor mindenképpen telefonál..

Na mindegy. A lényeg hogy előkerült. :)

2015. júl. 30. 10:00
 28/29 anonim ***** válasza:
És hol volt? mostmár kíváncsi vagyok
2015. júl. 30. 16:01
 29/29 anonim ***** válasza:

"Bemehettek ugyan a rendőrségre bejelentést tenni, de csak 24 órával az eltűnése után kezdik el keresni. "

Ez nem igaz.

Csak akkor, ha nem szokatlan ez a távolmaradás tőle.

De ezt bízzuk a rendőrségre, jó? Ne adj laikus dezinformációkat!

2015. júl. 30. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!